Food: Aamiaiset

Koiruuden kanssa laituriaamiaisella

8.8.2013 Teksti: inspirations
Ihanaa, kun elokuussa päästään vielä nauttimaan upeasta kesästä. Kun tietää, että on jäljellä rajoitetusti lämpöä ja aurinkoa, osaa nauttia niistä vieläkin enemmän. Kun keli on hyvä, pitää saaressa päästä ulos hengittämään raikasta meri-ilmaa ja upottamaan varpaat mereen heti aamulla. 
Herättyäni joogaan ja sen jälkeen paras aamiaiseni on yksinkertaisesti luonnonjogurtti, joko stevialla makeutettuna tai ilman ja sekaan tuoretta hedemää tai marjoja. Juomaksi lasi vettä. Kesäaamima en kaipaa edes teetä. Juuri sopiva annos energiaa aamun tunneiksi. 
Joka aamu saan koiruudesta joogakaverin. Saaressa meillä molemmilla on omat aamujooga-alustatkin kalliolla tai laiturilla vierekkäin. Minä joogaa ja koirus lepää, mutta on kovasi hengessä mukana. Ihmisen paras kaveri. 

Vähähiilarinen aamiainen, max 30 g hh/annos:
1,5 dl luonnonjogurttia
muutama stevian lehti revittynä pieniksi paloiksi
puolikas persikka paloina
puolikas omena paloina
muutama saksanpähkinä