Food: Eväät

Arki alkaa

14.8.2013 Teksti: inspirations
Aika väsähtänyt on aina ensimmäisen varsinaisen työpäivän tunnelma loman jälkeen. Ei voi mitään. Kun on viikkoja viettänyt aikaa ulkona ja lähinnä saaristossa, ei toimistoon seputuminen suju hetkessä, vaikka työrintamallakin on kaikkea uutta ja kivaa tiedossa. Koiruuttakin tuli kova ikävä kesällä totuttujen yhteisten päivien jälkeen. 
Turha edes yrittää mitään kovin monimutkaista ruoka- ym. rintamalla. Pikainen aamiainen marjoja ja jogurttia. Aamulla pakastettu seiti sulamaan ja eväskassiin lounaaksi mozzarella-salaattiaineet. Niillä mentiin ja tästä se arki taas lähtee. Vaikka vielä on paljon kesää ja kesäjuttuja tiedossa. 

Pikainen seiti ja vihannekset, max 30 g hh/annos:

Tuoreat vihannekset:
Salaattia, kurkkua, tomaatti
Avokado
Siemeniä ja pähkinöitä
Tuoretta tilliä ja sitruunaa
Oliiviöljyä
Punaviinietikkaa

Ssulatettua pakasteseitiä, oliiviöljyssä ja voissa pannulla paistettuna
Maustettuna myllystä jauhetulla musta- ja chilipippurilla sekä yrttisekoituksella

Eväät töihin

Mozzarella-salaatti, max 30 g hh/annos:

Tuoreat vihannekset:
Salaattia, paprikaa, kurkkua, tomaattia
Cashewnut-pähkinöitä ja siemeniä
Mozarellaa
Oliiviöljyä
Punaviinietikkaa

Iltapäiväksi tuore persikka