Food: Pikkupalat

Tunnelmaa ja tummaa suklaata

16.8.2013 Teksti: inspirations

Saaressa taas. Ulkona piipahtaessa eteeni avautui taas täydellisen kaunis auringonlasku. Tummasta mökistä hehkui kodikas valo. Pakko oli taas ottaa muutama kuva muistoksi tästä pienestä hetkestä. Saaressa tulee tehtyä yhdessä sellaisia asioita, joita ei ole muuten tehty enää vuosiin. Ja joiden juttujen tekeminen kuuluu juuri saarimökkiin. Lautapeliä pitää pelata ainakin kerran kesässä. Yleensä sadepäivänä.
Tumma suklaa sopii makeannälkään. Maku on niin täyteläinen että jo puoli palaa riittää. Välttelen teetä ennen nukkumaan menoa sen piristävän vaikutuksen takia. Tuoksuvan kupin kuumaa saa hetkessä yrteistä ja kuumasta vedestä. Jos ei sopivaa pannua lehdille ole, kaadan vain kuuman veden lehdille. Minttutee tekee yhdessä tumman suklaan kanssa ihanan minttusuklaan maku. Ihanan rauhoittava päätös arkiviikolle. Öitä!
Maraboun 86 cocoa -suklaata
19 g hiihihydraattuia/100 g:ssa suklaata eli muutamassa palassa vain muutama hiilarigramma

2 dl kuumaa vettö ja muutama tuoreen mintun lehti, minttutee