Food: Hedelmät

Liilana naisten puutarhailtaan

22.8.2013 Teksti: inspirations
Liila fiilikseni jatkuu. Maksimekossa tuli kukkaistyttöolo, kun hain uusista kukkaistutuksista pöydälle yhden kauniin yksilön. Voi näitä silmänalusia. Elokuussa menen vielä pelkällä kevyellä silmämeikillä, mutta aika väsähtänyt on ilme. Täysikuu ei ole ollut armollinen mulle tämän viikon öinä, valvottu on taas.

Kaunotar löysi paikkansa keväällä kirppikseltä löytyneessä ihanassa satavuotiaassa lasikulhossa. Pöytä on niin jykevä, että se vaatii seurakseen kookkaita esineitä. 
Käynti naapurissa tuotti kivoja yllätyksiä kesäiltaan. Sain luvan hakea täpötäydestä puusta omenoita niin paljon kuin jaksan kantaa. Ja niin teinkin. Astiana limeksi maalaamani jättikokoinen puuvati, joka oli täyden omenalastin kanssa myös riittävän kookas pöydällemme : D Nyt näitä mutustellaan tuoreena, mutta taidan pyöräyttää niistä huomenna mehevän piiraan.
Lisäksi tuli kutsu viettämään naisten iltaa naapurin puutarhaan hieman myöhemmin.
Pian kävelinkin jo tien toiselle puolelle. Ilta päättyi iloisiin tunnelmiin naapurien naisten, liikkiksen talon koiruuden, kuohujuoman ja pienten kesäherkkujen parissa. 

Herkuttelua illan vietossa, max 30 g hh/annos
2 lasia kuohuviiniä
vapaasti mansikoita ja pähkinöitä
pari palaa tummaa suklaata
kohtuudella hedelmäpaloja