Food: Pähkinät / siemenet

Vähähiilarinen välipala laituripäivänä

25.8.2013 Teksti: inspirations
Ilta päättyi eilen laiturille ja tänään päivä alkoi siellä. Aamulla toin laiturille kaksi joogapatjaa, yhden itselleni ja yhden koiruudelle. Minä joogasin ja koiruus otti aurinkoa ja nautti merituulesta. Ja eihän laiturilta sitten päästy pois. Olen ahminut aurinkoa ja hyvää kirjaa. Herkutellut kylmällä juomalla ja pienellä välipalalla. Vaihtanut kynsissä yhden kesäisen värin toiseen. 

Näistä kuvista voisi päätellä, että ulkosaaressa olomme on pelkkää loikoilua. Niin kuin se välillä hellepäivinä onkin. Silti täällä tulee touhuttua ja tehtyä kaikenlaista usein koko päivä. Primitiiviset olosuhteet ja kallioinen saarimaasto takaavat mieluisalla tavalla ja omaan tahtiin aktiivisena pysymisen kesälläkin. Mutta joutenololle täällä on myös tilaa. Varsinkin elokuisena viikonloppuna, jolloin meitä hemmotellaan näin upealla ilmalla. Nyt nautitaan ja illalla on juhlintaakin tiedossa.

Vähähiilarinen helleherkku yhdelle, max 30 g hh/annos
Avokado
Pieni kourallinen cashew-pähkinöitä
Pieni kourallinen saksanpähkinöitä pienittyinä
Pähkinät laitetaan avokadon siemenen koloihin, nautitaan pikkulusikalla