Food: Jäkiruuat

Vähähiilarinen jäätelö puikossa

30.8.2013 Teksti: inspirations
Aurinkoinen kesä jatkuu ja jäätelö maistuu. Sitä voi herkutella vähähiilarisenakin. Tässä yksi ohje. Samaa voi tietty soveltaa minkä tahansa light-mehukeiton kanssa tai tehdä vaikka marjoista tehosekoittimella oman mehun seokseen. Turkkijugurttiin itsetehdyt jätskit ovat myös hyviä välipaloja ja proteiinin lähteitä. Yhdessä jätskissä on alle 10 g hiilareita. 
Nämä muoviset mehupuikkomuotit löysin Etolasta. Hinta oli muistaakseni alle 5 eur. 
Myöskin ihana ja vähän ekstoottisempi ohje kookosjätskiksi samalla tekniikalla toteutettavaksi löytyy Hannan soppa -blogista täältä.

Toivotaan edelleen jäätelökesän jatkumista! Aika vipinä perjatai meneillään. Viikon työt tehty ja iltapäivällä jo juhlatilaisuuteenkin osallistuttu. Piipahdus Helsinki Fashion Weekendissä ja vielä lätkäpeli illaksi suunnitteilla. Ciao!