Food: Juustot

Vähähiilarinen leffaherkku illaksi

12.9.2013 Teksti: inspirations

Eilisen iltalenkin jälkeen tarvitsin vain lepoa. Lautaselle löytyi pikaisesti annos lempimakuja, lasinen punaviiniä, pehmeä viltti, koiruus kainaloon ja hyvä elokuva. Pidän juustoista. Ne ovat myös hyviä kalsiumin ja proteiinin lähteitä ja vievät nälän nopeasti. Rasvainen ja proteiinipitoinen juusto madaltaa ja pidentää sen seurassa nautittujen marjojen hiilarien vaikutusta eli tekee ateriasta myös terveellisemmän.

Katsoimme pitkästä aikaa kotimaisen leffan, Vares ja Pahan suudelma. Pidimme kovasti. Hienoja roolivalintoja, kauniita miljöitä, valoja, rekvisiittaa leikkauksia ja upeita maisemia Turusta. Juonikin oli kiinnostava ja tarpeeksi yllättävä. Suosittelen!

Vähähiilarinen herkkulautanen elokuvailtaan, max 20 g hh/annos:

Avokado
Kourallinen hasselpähkinöitä
Tuoreita mansikoita
Juustoja, tässä Brie ja Parmesaani
Lasi punaviiniä