Inspirations

Clairen ja Bandorenan syksyn ystävämyynti

19.9.2013 Teksti: inspirations

Käväisin viime viikolla Arabianrannassa katsastamassa upeita Clairen ja Bandoleran uutuuksia eli tämän kauden (syksy/talvi 2013-14) mallistojen mallikappaleita, mm. neuleita, housuja, mekkoja, takkeja, jakkuja ja trikoita upeissa väreissä ja kuoseissa. Ostinkin jo edullisesti muutaman ihanaisen, mm. tämän kuvan keinoturkisliivin. Lupasin agenttitoimisto TN Goodiesin ihanille naisille vinkata torstain ystävämyynnistä bloginikin lukijoille, josta nyt muistuttelenkin. Jos siis asut tarpeeksi lähellä, suosittelen lämpimästi pistäytymään paikan päälle tänään. Itse ajattelin käväistä uudelleen puoli viiden maissa, mutta myynti on alkanut jo klo 12. Tarjolla on todella edullisesti laaja valikoima superlaadukkaita ja upeita mallikappaleita:

Vaatemallikappaleiden Ystävämyynti 
19.9. klo 12-18!
mallistoista: Claire, Bandolera & muutamia hyviä untsikoita!

 TN Goodies Oy: Kaanaankatu 1 C, 5. kerros
(Arabianranta, Kaanaankatu on pieni Hämeentie 153:n kohdalta lähtevä poikkikatu alas rantaan)
Maksutapa käteinen. Mallikappaleiden koko 38.

Tämä vinkkiviesti yhteistyössä TN Goodiesin kanssa.