mind: Ajatuksia

Bloglovin´ for 2 months now

22.9.2013 Teksti: inspirations
Tämä blogi-vauvani täytti eilen 2 kk ja paljon on sen nuoren elämän aikana ehtinyt tapahtua. Aloitin bloggaamisen heinäkuun lopussa saaristossa ja jokaiseen postaukseen tein aika monta viikkoa mukaan vähähiilarisen ruokavinkin. Niitä on tarkoitus jatkossakin tehdä, koska ruokavalioni on vähähiilarinen ja teen ja kehittelen koko ajan uusia ruokajuttuja. Halusin kuitenkin blogiini vaihtelevuutta ja olen viime aikoina ottanut aihepiiriin mukaan kaikennäköisiä minusta kiinnostavia tai ajankohtaisia juttuja. Tältä pohjalta muutin blogin nimen ja ulkoasun kolmisen viikkoa sitten ja olen ollut tyytyväinen Inspirations-nimeen ja -tyyliin. Se kuvaa hyvin tuntemuksiani blogia kohtaan ja sitä, mitä haluaisin täällä itse kokea ja lukijoillekin tarjota: inspiraatioita ja hyvää mieltä, pieniä ja vaihtelevia hetkiä arjen keskelle ja joskus vähän enemmänkin ajatuksia herättäviä juttuja. 

Ehkäpä uusi linja on miellyttänyt blogin vierailijoitakin tai sitten suuntaus on luontainen; blogin lukijamäärät ovat viimeisten viikkojen aikana nousseet nopeasti. Välillä vähän jänskättää, mitä näistä jutusteluista ajatellaan. En kuitenkaan aio olla liian ankara itselleni. Pidän edelleen yhä enenenevässä määrin blogin pitämisestä ja on hauska itsekin kelailla taakse päin kuluneen kuukauden ajatuksia, ruokia, asuja ja muita juttuja.

Tarkoitukseni on myös koko ajan kehittää blogia ja itseäni bloggaajana. Siihen on kuitenkin rajoitettu määrä aikaa käytössä ja kärsivällisyyttä vaaditaan. Mutta sama tilannehan on kaikilla muillakin ja on upeaa nähdä, miten moni bloggaaja on kehittynyt blogin aloituksen jälkeen nopeasti sisällöntuotannossa niin kuvauksissa kuin aiheissakin.  

Pelkkä huolitellun blogin ylläpito vaatisi jo reilua ajankäyttöä. Viimeksi järjsetin aiheluettelon uusiksi, että ruokavinkit olisivat helposti löydettävissä ja muutkin aiheet loogisia. Järjestys on nyt minusta toistaiseksi ok, mutta otsikot vielä osittain liian pitkiä ja sekavia. Elikkä manuaalista naputtelua niiden parissa on vielä tiedossa, kun sopiva hetki löytyy. Paljon muita ihan blogin ”perustuksen” parannusajatuksia on myös, samoin vaikka mintä inspiraatioita ja innostuksen aiheita sisältöön. Inspirations muotoutuu varmasti entistä enemmän oman näköisekseen lähiaikoina. Kiitos kaikille kiinnostunelle kävijöille ja lukijoille ja tervetuloa takaisin!