mind: Stressinhallinta

Happea, valoa ja lepoa syysmaisemissa

6.10.2013 Teksti: inspirations

Parin vähän flunssaisen päivän jälkeen osaa arvostaa entistä enemmän hyvää oloa. Lepäämiseen kyllästyminen saa myös ajatukset virtaamaan kaiken kivan tekemiseen. Sisällä nuhjaantunut olo, kroppa ja iho janoavat raikasta ulkoilmaa. Ihanaa, että on sunnuntai, vapaapäivä, ja aikaa ottaa vielä rennosti. Tänään aion nauttia kunnolla raikkaasta ilmasta.

Syksyiset ruskan värit värjäävät saariston kauniiksi ja nouseva aurinko luo ihanan lämpimän valon. Hyvä lokakuinen sunnutai voisi koostua vaikka villasukista, takkatulesta, neulomisesta ja leipomisesta.

Pian ensimmäiset DIY-syysneuleeni valmistuvat ja laitan niitä tänne blogiinkin. Samoin lisää vähähiilarista leipomista. Rentouttavaa ja kaunista sunnuntaita!