Käsityöt ja taide

DIY huovutetut kynsikkäät

9.10.2013 Teksti: inspirations

Starttasin aamulla ajoissa, että ehdin käväistä hulluilla päivillä poimimassa muutaman valmiiksi valitun tuotteen jo ennen töihin menoa. Oli sen verran  kolean näköinen ilma, että vilukissana laitoin jo käsineetkin. Ne ovat hauskat DIY-kynsikkäät, ystävältä lahjaksi saadut huovutetut rannelämmittäjät, joilla on hyvä ajaa autoa, valokuvata ja näplätä puhelinta ulkona. 

Kylmällä niiden alle voi laittaa ohuemmat sormikkaat. Huovutettu materiaali on normi neulosta lämpimämpää. Paras yhdistelmä viime talven pakkasilla kylmän auton rattiin tarttumiseen oli nämä kynsikkäät nahkasormikkaiden päällä. 

Syksyn lehdet ovat edelleen ihan maagisen kauniita. Nyt niitä on sateen jäljiltä puiden lisäksi värikkäinä mattoina kaduilla ja maassa. Ja meillä kotona astioissa ja maljakoissa.