vuodenaika: Joulu ja Uusivuosi

Happy Lights sisustusliike Olkkarista

3.12.2013 Teksti: inspirations
Kerroin lokakuussa käynnistäni ihanassa sisustusliike Olkkarissa täällä. Löysin sieltä hauskat Happy Lightsit, joita on saatavana useissa eri väreissä ja kahdella eri pituudella. Ostin pidemmän, 40 valopallon sarjan. Olin jo pidempään etsinyt lumipallon kokoisia valonauhoja meluiten juuri tekstuuripinnalla ja ihaillut ystävän Berliinistä ostamia Happy Lightseja. 
Ajatuksena oli hyödyntää niitä jo rapujuhlissa syksyn hämärtyessä. Niiden esille laitto ensimmäistä kertaa vaatii kuitenkin pientä näpertelyä, kun jokainen pallo pujotetaan itse nauhassa olevaan pikkulamppuun. Eihän siinä oikeasti mennyt edes kymmentä minuuttia, mutta sain ne kuitenkin laitettua esille vasta nyt joulukuun alkaessa ja ne sopivat täydellisesti tähän aikaan ihan vaan ruokapäydälle aseteltuna tai kyntiläkruuusta roikkumassa. Tänä vuonna otin ensin esille jouluvalot ikkunoihin, etupihalle ja kasvihuoneeseen. Ehdoton suosikkini niissä on valkoinen väri ja kirkkaat lamput.

Ajattelin tuoda joulua koristeina ja kukkina esille pikkuhiljaa. Joulukuun alkuun kuului tietysti myös todella kauan sitten tekemäni joulukalenteri, joka on ollut 18- ja 14-vuotiailla junioreillamme ihan ensimmäisistä jouluista asti. Joka vuosi se ilahduttaa yhtä paljon: ”Ai niin olin jo unohtanut – onko nyt jo joulukuu?”. Ja aina vaan on hauskaa löytää pieni jokapäiväinen yllätys kalenterin pussista  – ja laittaa se sinne 🙂