people: Bloggaaja

Christmas Eve

27.12.2013 Teksti: inspirations

Näissä kuvisssa kiteytyy minulle itselleni hyvin viime päivien tunelma. Niiden hetki on väsynyt, mutta onnellinen. Ne on otettu jouluaattoiltana juuri ennen nukkumaanmenoa. Pidän paljon joulun hämärästä tunnelmasta ja sitä valaisevista pienistä lampuista ja kynttilöistä, joita meillä kotoa löytyy paljon. Kuvissa on päällä mieheltä saatu uusi jouluneule ja kaulakoru.  Vatsa on täynnä jouluisia herkkuja ja mieli kivoja muistoja päivästä oman perheen ja kaikkien isovanhempien kanssa. 
Jouluun sisältyy aina paljon etukäteistä valmistelua, puuhaa ja jännitystäkin. Tänä vuonna meillä joulunalusaika sisälsi epätavallisia ja surullisiakin tapahtumia ja tunteiden vuoristorataa. Päätimme erityisesti panostaa hyvän mielen ylläpitoon ja toistemme huomioimiseen jouluna. Joulusta tulikin taas onnellinen, rento ja kiva, täynnä  hyvää mieltä läheisimpien seurassa. Enempää en olisi voinut toivoa. 
Blogin kansikuva oli aika päivittää ja siihen pääsi nyt joksikin aikaa tämä jouluillan myöhäinen hetki. Samalla muutin muutenkin blogin ulkoasua, siirsin postaukset vasemmalle ja suurensin kuvakokoa. Saattaa olla, että jatkossa laitan tänne blogiin hieman vähemmän kollaaseja ja suurempia yksittäiskuvia.