people: Perhe

Happy New Year!

1.1.2014 Teksti: inspirations

Uusi vuosi pääsi vaihtumaan iloisissa tunnelmissa sopivan kokoisen joukon kanssa hyviä ystäviä. Minun oli sitten ihan pakko uuden vuoden kunniaksi leikkiä siirappisilla kuvaefekteillä ja tehdä oheinen kuva, jonka mies vielä pilke silmäkulmassa lähetti koko toimistonsa porukalle. Tuli aika mielenkiintoisia ja hauskoja vastauksia. Parasta oli, kun jotkut lähtivät ottamaan itsestään vastaavia kuvia ja lähettivät niitä vastauksiksi, joille riitti sitten naureskeltavaa pitkin iltaa 😉
Juniorit lähtivät omien ystäviensä kanssa juhlimaan jo päivällisaikaan ja me julimme ensimmäistä kertaa uutta vuotta ilman jälkikasvua koko illan – tai no, tytär saatiin mukaan joukkoomme keskiyön ilotulituksen jälkeen. Valmistelin pieniä herkkuja juhliin mukaan otettavaksi. Niitä on vielä tänne blogiinkin tulossa. Nappasin jo kuuden maissa kullan kainalooni ja kipaisimme toiselle puolelle tietä testaamaan naapurien vastavalmistunutta tunnelmallista saunaosastoa, herkuttelemaan notkuvan puffapöydän antimia ja pitämään kivaa iltaa hyvien ystävien kesken. Itse seurasin keskiyöllä mukavasti sohvalta samppanjalasi kädessä ulkona räiskyvää ilotulitusta, joka oli taas kerran upea. Ja miten luksusta olikaan kipaista sisävaatteissa tien yli ja sukeltaa suoraan omaan sänkyyn, kun väsymys voitti – ei taksijonoja eikä kyytien odotteluja. On suurta luksusta, kun lähellä asuu hyviä ystäväperheitä, joiden kanssa voi jakaa iloja ja suruja ja viettää yhteisiä juhlailtoja.
On oikestaan hienoa päästä taas aloittamaan uusi vuosi täynnä uusia mahdollisuuksia ja tilaisuuksia. 2014 kuulostaa ja tuntuu tällä hetkelä oikein hyvältä vuosiluvulta ja innoissani toivotan sen tervetulleeksi. Erityisen onnekasta ja onnellista alkanutta vuotta!!