Food: Pähkinät / siemenet

Rouskuteltavaa olympiajännitykseen

10.2.2014 Teksti: inspirations
Kun pitää kerätä lempimakupaloja lautaselle, minun valikoimastani löytyy yleensä juuri näitä eli mozzarellaa, avokadoa ja saksanpähkinöitä. Mausteeksi lorautin hyvää oliiviöljyä, hieman punaviinietikkaa ja pyöräytin myllystä ripauken pippuria. Paitsi että nämä ovat minusta supperhyviä naposteltavia, tulee kaupan päälle vielä paljon hyviä ja terveellisiä aineita, joista innostuin kirjoittamaan enemmän  täällä. Mutta nyt löpinät pois ja jännittämään kumparelaskua ja pian tulevaa Jimi Salosen kumparelaskua.

VHH-napostelulautanen, max 20 g hh/annos:
saksanpähkinöitä pari rkl
cashew-pähkinöitä pari rkl
avokado
1 mozzarella
öljyä, punaviinietikkaa, pippuria

Kommentit (2)

Juu, suosittelen! Tosi namia ja helppoa 🙂

Nam, näyttää niin hyvältä, että täytyy kokeilla itsekin!!

Juu, suosittelen! Tosi namia ja helppoa 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *