vuodenaika: Talvi

Makuhunajaa, takan räiskettä ja sisustussuunnittelua

11.2.2014 Teksti: inspirations
Rentoa tiistai-iltaa! Täällä se on sujunut reippaan ulkoilun jälkeen sohvilla lähinnä teetä juoden, joululahjaksi saadut makuhunajatkin korkattiin. Takkatuli rätisee ja sisustuskärpänen on purrut. Sisustuskirjojen ja -lehtien selailu on ollut taas hyvää rentoutumista. 

Ostin vuosia sitten Espalla olleesta ihanasta Papagenan sisustusliikkeestä tuon nahkavartisen suurennuslasin, lähinnä kauniiksi sisustusesineeksi. Sittemmin ilmeisesti lähinäköni ei ole ainakaan parantunut ja kaikenlaisten etikettien tekstien fonttikoko on vain pienentynyt, koska nyt suurennuslasi on varsin tarpeellinen ja usein käytössä oleva esine. Tuo olisi muuten kiva lahjaideakin. Täytyy pitää mielessä, jos vastaava tulee vielä vastaan. 
Olympialaiset pyörivät meidän urheiluhullun perheemme koti-illassa tietenkin taustalla – ja juuri nyt naisten kelkkailussa vedetään käsittämättömällä 140 km vauhdilla tykinkuulana alas rataa. Ollaan  tätäkin yhdessä ihmetelty. Missä ihmeessä nuo ihmiset treenaavat? Monet kelkkailijat tulevat vielä eksoottisilta palmusaarilta. Lajista on tullut todella suosittua, mutta miten sitä edes seurataan, kun ei tuonne putkeen näy katsomosta. Toiselta kanavalta tulee samaan aikaan ihan erilaista esitystä, jäätanssia. Urheilussa on sama hauskuus kuin elämässä muutenkin, erilaisia ihmisiä löytyy toinen toistaan erilaisempiin lajeihin.