mind: Oma elämä

Juhlaan valmistautumista

1.3.2014 Teksti: inspirations
Tähän viikonloppuun kuuluu meillä poikkeuksellisen paljon vipinää. Eilen olin kahden hyvän ystävän kanssa parantamassa maailmaa ihanien herkkujen ääressä. Yhden kuplivalasillisen sijasta istuskelu venyikin muutamaksi tunniksi ja naurua ja terapiakeskustelua riitti 🙂 Pian ollaan miehen kanssa valmistautumassa kohti Kaivohuonetta ja ystävän synttäribileitä. 
Täksi päiväksi oli kaikille (paitsi minulle) pakkautunutkin paljon ohjelmaa. Tuntui, että monta tunia olin kaikkien muiden perheenjäsenten aikataulujen keskellä ajoittamassa ruokailuja ja kuljtuksia aina oikeisiin rakoihin. Vähän väliä joku meni töihin, tuli salilta, lähti omaan peliin, Talviklassikkoa katsomaan jne. Kaiken ohjelman kesellä ikäväksemme emme tänään ehtineet pohjoisessa asuvan suvun pienimmän ristiäisiin. Toivottavasti siellä on kuitenkin ollut kiva tunnelma ja hyvät juhlat – ja kaikilla ihanilla sukulaisillamme miustorikas juhlapäivä!
Miten tervetullut yllätys oli, kun sitten yhdessä raossa huomasin, että kaikki olivat menneet ja olin kotona reilun tunnin ihan itsekseni ja loppuillan ruuatkin jo tehtyinä. Kirja kainaloon, kynttilät palamaan ja sohvaan pesä tyynyistä. Voi että lepo keskellä päivää tai kunnon päikkärit voikin joskun vaan olla niiiiiin parasta…

Täytyy tunnustaa, että juuri tällä hetkellä nautin suunnattomasti keveiden hömppäkirjojen lukemisesta. Töissä saan  päivisin käsitellä ihan tarpeeksi keskittymistä vaativia juttuja, niin että kirjat ovat minusta nyt parhaimmillaan kevyitä ja hauskoja. Tänäänkin ahmin taas ystävän lainaamaa Bridget Jonesin ”päiväkirjaa” ja kikattelin itsekseni kaikille hysteerisille hölmöilyille. Näitä on kiva illallakin lukea nukkumaan mennessä. Mutta nyt siis kerään taas voimia sohvarentoutuksesta ja alan valmistautua illan vipinään ja toivottelen muillekin rentoa tai energistä lauantai-iltaa!!