arvonnat ja yhteistyö

Hampton tyyliä ja keltaisia narsisseja

3.4.2014 Teksti: inspirations
Takatalvisen arkiviikon lopulle tarvitaan pientä piristystä. Parista edellisestä sisustuspostauksesta (Pieni koira unelmatalossa ja Lohisalaattia Provencen tyylin keittiössä) on kovasti tykätty ja niitä on ahkerasti linkattu eteenpäin Facebookissa – Kiitos siitä!! Siksi ajattelin piristää blogia vielä tänäänkin muutamalla pirteällä sisustuskuvalla samaisesta talosta. Kun vein kuvaustavaroita taloon, laskin paperikassin täynnä auringonkeltaisia narsisseja sattumalta eteisen rottinkituolin edustalle ja kaunis asetelma olikin sattumalta valmis.
Ja niin kuin näistäkin kuvista näkyy, oli kuvaustavaroiden vienti ja minkäänlainen stailaamisen suunnittelu ihan turhaa. Se kaikki oli jo valmiiksi hoidettu tässä kauniissa asunnossa omistajien toisessa. 
Tämän talon kuvista välittyy minusta aina niin ihanan rento ja valoisa fiilis. Kevät muistuttaa minua aina myös merielämän lähestymisestä. Ehkäpä siksi olenkin kiinnittänyt huomioni viime päivinä Jenkkilän Itä-Rannikon Hampton-tyyliin monessa kohdassa; Kappahlin mainonnassa, Kosto-sarjassa, uusissa sisustuslehdissä ym. Ja taas näitä kuvia Bloggeriin ladatessani tulee sama Hampton-tunnelma mieleen. 

Aikaisemman postauksen keittiökuvat olivat kuin Provencen alueelta ja nämä eteisalueen, olkkarin ja kirjaston kuvat ihan suoraan Hamptonista 😉 Mutta molempia paikkojakin yhdistää samat elementit kuin tätä taloa. Suurista valoisista ikkunoista siintää vesistömaisema ja golf-kenttä ja sisätilojen materiaalit, sävyt ja yksityiskohdat henkivät luonnollista raikkautta, rentouttua ja kauneutta ja Hampton-tyylille ominaisia kuoseja ja yksityiskohtia.


Jos ihastuit myös talon tyyliin, käy kurkkaamassa lisää kuvia täällä. Kaunistus on myynnissä ja sitä voi käydä paikan päälläkin ihastelemassa sunnuntaina. Saa vinkata ja linkata edelleen eteenpäin kiinnostuneille 😉

*Yhteistyössä Remax*