arvonnat ja yhteistyö

Kauniin seesteinen makuuhuone

26.4.2014 Teksti: inspirations
    *Yhteistyössä Remax*
Muutama viikko sitten pääsin tekemään kuvauksia ja kolme postausta harvinaisen kauniista talosta; ensimmäisessä postauksessa Pieni koira unelmatalossa ihastuinkin talon karvaiseen asukkiin niin, että esittely tapahtui oikeastaan lemmikin avulla. Sitten pääsin kokkailemaan talon upeassa keittiössä postauksessa Lohisalaattia Provencen tyylin keittiössä. Ja kevään ensimmäisten narsissien aikaan kurkattiin vielä talon kauniita yksityiskohtia postauksessa Hampton tyyliä ja keltaisia narsisseja. Tässä postauksessa on sneek peak-kuvia talon harmonisen makuuhuoneen tunnelmista. 
Minulle makuuhuone on paikka rauhoittumiselle ja tietenkin hyvälle unelle. Se on oma turvasatama, johon pitää  voida paeta kiireistä arkea vaikka hetkeksi työpäivän jälkeen tai jossa on nautinnollista viipyä pidempään sunnuntaiaamuna. Tämän kodin makuuhuoneen sävyt, materiaalit ja yksityiskohdat henkivät juuri sellaista rauhallisuutta ja seesteisyyttä. 
Makuuhuoneen sijainti yläkerrassa ja vino katto tekevät siitä kotoisan ja rauhallisen jo sijaintinsa ja muotonsakin vuoksi. Sisustuksessa tunnelma on viimeistelty onnistuneesti.

Väreinä on käytetty kaunista harmaata ja valkoista. Kaikkea on juuri sopivasti, eikä mitään liikaa. Huoneesta löytyy myös kiehtovia symbolisia ja energisoivia esineitä; kaunis buddha-patsas, kristalleja, metalleja, kiviä ym.
Tässä huoneessa ja koko kodissa on taitavasti onnistuttu sekoittamaan monien kulttuurien, aikakausien ja tyylisuuntien esineitä ja koristeita. Juuri siihen pyritään tällä hetkellä myös maailman trendikkäimpien hotellien sisustuksissa. Tehtävä ei ole aina ollenkaan helppo. Sen onnistumisen huomaakin vasta silloin, kun lopputulos on mielenkiintoinen, persoonallinen ja omintakeinen.  Kun mikään ei kuitenkaan häiritse, vaan kaikki esineet sulautuvat soljuvasti uuteen kokonaisuuteen tehden tilasta mielenkiintoisen ja viihtyisän.

Tämä kaunis koti on myynnissä ja lisää sen kuvia voi käydä kurkkaamassa täällä tai paikan päällä sunnuntaina. Aurinkoa on luvassa ja sehän sopii tämän talon lomatyyliseen tunnelmaan. Rauhallinen ja kutsuva fiilis jatkuu ulkonakin. Kaunis piha-alue japanilaisella puutarhalla ja terasseilla rajautuu golfkenttään, jonka takana siintää upea järvimaisema. Ympäristöstä on melkein vaikea uskoa, että Suomessa ollaan.