mind: Ajatuksia

Merihetkestä vapun viettoon

30.4.2014 Teksti: inspirations
Hei, jatkuisiko kevätsäät sittenkin?? Ainakin ihan mielettömän upea vappuaaton aamupäivä sarastaa parhaillaan täällä Helsingissä. Meri kimmeltää, koivujen hennon vihreät lehdet ovat juuri nyt hempeimmillään ja linnut sirkuttavat iloisesti. Olo on vähän niin kuin kuvan tyypillä ; )

Toivotaan vapuksi ja loppuviikoksi paljon onnistuneita, keväisiä hetkiä. Juuri sellaisia, jotka ovat itse kullekin sopivia; omaa aikaa, hetkiä läheisten kanssa, villimpää juhlintaa tai vaikka akkujen lataamista luonnossa. Juhlapyhissä tärkeintä kai onkin pieni tauko arjesta. 
Kuvat ovat parin päivän takaa, jolloin pysähdyimme tyttären kanssa haukkaamaan meri-ilmaa ja auringonsäteitä. Sellaiset hetket ovat ainakin minulle ehdottomasti niitä parhaita mausteita arjen touhujen keskellä, joita ei tosiaan voi kaupasta ostaa.

Nyt starttaankin vielä hoitamaan parit työpaltsut ja sitten voinkin jo alkaa valmistautua iltaan ja vappuaaton viettämiseen muutamien hyvien ystävien kanssa. Ja ainakin oma tytärkin on vielä mukana herkuttelemassa ennen kuin suhahtaa teilleen <3 Iloista, rentoa ja nautinnollista vappua kaikille!! Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne!