mind: Onni ja kiitollisuus

Uudelle saarelle

11.5.2014 Teksti: inspirations
Edellinen postaus oli omasta tutusta saaristosta. Pariin päivään ei ole postauksia näkynyt aikataulujen ja pienten teknisten ongelmien takia. Mutta hei, me tosiaankin pääsimme lomalle!! Vihjaisin jo blogissakin parisen vikkoa sitten, miten kovasti matkakärpänen pääsi puraisemaan minua ja tytärtä. Eikä helpotusta tilanteeseen saatu Suomen koleista ilmoista. Niinpä saimme kotona työt ja koulut järkättyä kuntoon ja kaikki meni muutenkin niin putkeen, että juuri nyt pötköttelen tätä kirjoittamassa aika ihanan lomapäivän päätteeksi hotellissa pienessä kreetalaisessa Staloksen kylässä. 
Saimme matkaseuraksi vielä tyttären ystävänkin ja tässä selfiessä sitä poseerataan lentokoneessa ehkä hieman vähemmän pirteinä, kun herätyskello oli pirahtanut klo 3.30. Tosin lomalennon takia on aina kiva singahtaa sängystä ylös, ihan sama mihin aikaan.
Lento meni nopeasti. Ehdittiin vähän torkahtaa, syödä aamiaista ja pian päästiinkin jo ihailemaan kirkkaalta taivaalta Kreikan saariston aamua.

Koneesta näkyi lupaavasti kauniita turkooseja laguuneja, luolasukellukseen sopivia rantaonkaloita, vuoria ja pitkiä, mutkittelevia hiekkarantoja.

Asumme täällä lomakohteessamme lähes 10 km pitkän hiekkarannan helmassa. Lomakausi ei ole vielä kunnolla pyörähtänyt täällä käyntiin, mikä näkyy lähinnä tilana, rauhana ja leppoisuutena. Ilma on kuin Suomen kuumimpina hellepäivinä, palvelut ovat auki ja paikalliset ihmiset ystävällisiä. Tosin ilmeisesti kaupat ovat suurimman osan illoista kiinni, auki aamuisin ja vain tiettyinä iltoina siestan jälkeen. 
Se ei meitä häirite. Kauppoihin pääsemme tarpeen mukaan silloin kun ne ovat auki. Mieluummin näin päin. Mihinkään ei tarvitse jonottaa ja virkistävästä suolasta tuoksuvasta merituulestakin pääsimme nautiskelemaan täydelliselle rannalle ihan omassa seurassamme. Ei paljoa paremmin voisi loma alkaa <3
Wifi taitaa toimia täällä säännöllisen epäsäännöllisesti, ja muutenkin maisemista päätellen koneella ei tule vietettyä pitkiä aikoja. Todenäköisesti pieniä postauksia voi olla useinkin tiedossa ja niissäkin kuvat puhuvat paljon puolestaan ja toivottavasti levittävät kivaa fiilistä ruudun toiselle puolelle myös koti-Suomeen. 
Tätä on odotettu!! Näillä kahdella tuoreella Suomen mestarilla on pitkä kausi urheilua takana ja hyvin mennyt kouluvuosikin melkein paketissa. Varaslähtö kesään tekee hyvää. Minä taas olen äärimmäisen onnellinen, että saan viettää lomaa näin kivassa paikassa näin kivojen seuralaisten kanssa ja imeä ihanaa tyttöenergiaa itseenkikin <3 Tästä äitiepäivästä tuleekin minulle aika erilainen. Kaikille muillekin toivotan tänään erityisen hyvää äitinepäivää!!

Kommentit (2)

Hei ja kiitos, ollaan kyllä onnistuttu nauttimaan ihan täysillä ; ) Toivottavasti saadaa kesä takaisin pian Suomeenkin.

Matkakuume nousee kun näitä kuvia katsoo. Ja kaipuu kesään muutenkin. Nauttikaahan!!!

Hei ja kiitos, ollaan kyllä onnistuttu nauttimaan ihan täysillä ; ) Toivottavasti saadaa kesä takaisin pian Suomeenkin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *