nature: Meri

Collecting moments

28.5.2014 Teksti: inspirations
Suomessa hytistään, mutta vielä muutama Kreetan postaus on tulossa paristakin syystä. Ensinnäkin haluan vielä säilöä kivoja matkamme muistoja tänne blogin matka-arkistoon ja toisekseen koneeni iPhoto kyykkäsi ja joudun varmaan odottelemaan muutaman päivän, että pääsen käsiksi kaikkein uusimpiin kuviin.  
Toivottavasti nämä helteiset kuvat lämmittävät muidenkin mieltä. Tulin itse juuri Helsingin mereltä ja piti mennä kuumaan suihkuun sulamaan ; ) Voi hyvätsylvit kuinka voi ilma tuntuakaan kylmältä. 
Minulla ei kovin montaa hetkeä kestä, kun rannalla kirjan lukemisen ja uimisen lisäksi pitää saada vähän enemmän virikkeitä, mikä yleensä tarkoittaa kävelylenkkiä tai kameraan tarttumista. Kuinka paljon voi kuvata vedenpintojakin kyllästymättä?? Kuvaaminen on niin houkuttelevaa, kun koko maisema on puhdas, kauniin sävyinen ja varjoton. Voisin viettää hyvin rannalla kameran kanssa vaikka vuorokauden ympäri ja tallentaa kaikenlaisia vastaan tulevia tärkeitä asioita jalanjäljistä pilvenhattaroihin…ja tietysti ne auringonnousut ja -laskut.
Olin jo unohtanut miten kirkas ja kuulas Välimeri on. Vedessä näkyvyys oli ainakin kymmenisen metriä. Joskun olemme olleet sukellusreissuilla Välimerellä 30 metrin näkyvyydessäkin.
Tytöt taisivat välillä nukahtaa tuonne laineille. Aloin jo huolestua, kun parivaljakko liplatteli pisteinä maisemassa, mutta pian alkoikin aika kauhominen takaisin rantaan. Saatiinpa hyvä mieli, kun jätettiin uimapatjat parille juuri Kreetalle saapuneelle suomalaiselle pikkulapselle lähtiessämme. Aika muikeat hymyt olivat nassikoiden naamoilla isot patjat saatuaan. 

Piti itse asiassa postata tänään lisää kreikkalaisesta ruuasta, mutta menikin lämmittelyhöpinäksi. No, ehtiihän siitäkin vielä. 

Ilmatieteenlaitoksen mukaan pitää jatkaa vielä tätä kesästä haaveilua muutaman päivän ajan, mutta hei, kohta on taas vapaata tulossa. Oikein hyvää viikon puoltaväliä ja jaksamista!!

Kommentit (2)

Kiitos 🙂 Kiva kuulla – jos edes hieman lämpöä saa tuotua tähän toukokuiseen takatalveen, niin siitä tulee kyllä hyvä mieli!!

No kylläpä tuleekin ihanan kesäfiilis ja matkakuume näitä kuvia katsellessa, kaunista.

Kiitos 🙂 Kiva kuulla – jos edes hieman lämpöä saa tuotua tähän toukokuiseen takatalveen, niin siitä tulee kyllä hyvä mieli!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *