people: Bloggaaja

Coffee, flowers and sunshine in Kato Stalos

2.6.2014 Teksti: inspirations
Kreetan hotellimme sijaitsi Haniasta vajaan kymmenen kilometrin päässä olevassa rantakaupungissa,  Kato Satloksessa. Siellä tuli liikuttua ristiin rastiin kameran kanssa ja aika usein bongailtua linssiin kauniita paikallisia yksityiskohtia. Yhtenä iltapäivänä auringon jo hieman laskiessa lähdimme pääkatua pitkin kävelemään, katselemaan pikkukauppojen tarjontaa ja istahtamaan kahvikupposelle vilpoisaan paikkaan. 
Samalla pehmeässä auringon takavalossa otimme toisistamme ihanan lomapäivän muistoksi kuvat. Tämä Etelä-Euroopan valo on aina vaan niin hyvä kuvaustausta ja tietysti muutenkin kauniin tunnelmallinen katsella, varsinkin kun se hehkuu värikkäistä kukista, pinnoista, seinistä ja terrakottaruukuista.
Kreikan sinisiä ovia, tuoleja ja ikkunakehyksiä oli kaikkialla. 
Tämä nappisilmäinen pikkupoika alkoi jo tulla tutuksi leikkiessään usein rantareitillämme olevien valtavien ruukkujen lomassa. 
Kaikkialla kukki kauniisti; pinkkiä, punaista, keltaista, pieniä, suuria, huumaavaa tuoksua…
Äidin kulta <3
Ja reissukulta <3

Köynnökset kiipeilivät seiniä pitkin katolle asti. Rungot olivat puumaisia ja täynnä kukintoja.
Parvekkeet ja katotkin kukkivat. Lähes kaikki rappukäytävät notkuivat eri kokoisia ruukkuja täynnä ruusuja, palmuja, ja muita kaunokaisia. 

Ja hei, saadaan täällä kotonakin nauttia vuoden ihaninta kukka-aikaa. Eilisellä iltalenkillä ihasteltiin jo lempikukkieni kielojen tuoksua, puolukoiden ja lupiinien kukkia, peltoja täynnä keltaisia voikukkia ja niiden valkoisia laskuvarjoversioita… ihanaa kesäistä viikkoa!!

Kommentit (2)

Hei Saana! Asuimme Creta Palm-nimisessä hotellissa, joka oli kivalla paikalla, viihtyisä ja hyvin toimiva. Olinkin jo unohtanut, että lupasin aiemminkin tehdä hotellista vielä postauksen eli sellainenkin on todennäköisesti tässä lähipäivinä tulossa ; ) Kreeta on kaunis paikka ja siellä pääsee kivasti lomatunnelmaan. Ihanaa kesää ja lomaa sinulle!

Onkin kaunis ympäristö! Missä hotellissa asuitte? Minkälainen se oli? Itsekin ollaan vähän mietitty Kreetan matkaa lomaksi.

Hei Saana! Asuimme Creta Palm-nimisessä hotellissa, joka oli kivalla paikalla, viihtyisä ja hyvin toimiva. Olinkin jo unohtanut, että lupasin aiemminkin tehdä hotellista vielä postauksen eli sellainenkin on todennäköisesti tässä lähipäivinä tulossa ; ) Kreeta on kaunis paikka ja siellä pääsee kivasti lomatunnelmaan. Ihanaa kesää ja lomaa sinulle!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *