Food: Tee

Ylellinen teeyllätys

6.10.2014 Teksti: inspirations
Elokuisella Pariisin matkallamme asuimme pienessä small luxury hotels – kejuun kuuluvassa tunnelmallisessa hotellissa, josta tein postauksenkin. Siellä oli kaikki pienimmätkin yksityiskohdat mietittyjä ja viimeisteltyjä. Myös tee.
Hotellin honesty barissa oli tarjolla aivan fantastisen hyvää teetä, jossa lehdet oli pakattu niin suureen kolmioon, että teelehdet mahtuivat sen sisään kokonaisina, jolloin lopputulos oli kuin paras haudutettu tee. 
Myös pakkaukset olivat viimeistellyt ja mieleenjäävät. Aioin vielä ostaa teetä tuliaisiksi kotiinkin, mutta lähtiessäni sitten unohdin koko jutun – enkä tietenkään ajatellut koko ihanaa hotelliteetä enää…

…kunnes muutama viikko matkan jälkeen avasin viimein keväällä hyvältä ystävältäni saamani teepakkauksen. Aikamoisena positiivisena yllätyksenä totesin teen olevan täsmälleen samaa – ja tietenkin ihan yhtä aromikasta ja hyvää – kun Pariisin hotellimme ylellinen tee.

Nyt olenkin nautiskellut jokaisesta teekupillisesta täysin siemauksin. Ajatukset ovat käyneet Pariisissa ja samalla muissakin hauskoissa sattumissa. Parhaat tuliaiset ja lahjat ovatkin useimmiten ”kulutettavia” tai pieniä elämyksiä ja nautinnollisia hetkiä. 
Jos törmäät näihin luomulaatuisiin Tea forten extraordinary teevalikoimiin, jotka on pakattu silkkimäisiin kolmioihin, suosittelen lämpimästi kokeilemaan.