Food: Hedelmät

Terveellisiä pikkuherkkuja ja sisustussuunnitelmia

8.10.2014 Teksti: inspirations

Tuntuu, että vesimelonit ovat nyt erityisen hyviä. Vaikka niitä tuli kesän kuumina päivinä syötyä paljonkin, eikä silloinkaan ollut valittamista, niin vasta nyt ne ovat mehevän punaisia, ilman mustia siemeniä ja juuri sopivan kypsiä. Eli täydellisiä vaikka kotoissaan leffailtaan. 
Tämä on se vuoden aika, kun kaikenlaiset hiilaripommit yrittävät ottaa valtaa väsyneinä illan tunteina ja ainakin meillä toimii hyvin, kun jo valmiiksi ennen sohvalle laskeutumista lataan pöytään jotain terveellistä naposteltavaa – ennen kuin muut herkut ehtivät edes tulla mieleen  ; )

Tämä on myös se vuodenaika, kun katseet ja ajatukset kääntyvät kotiin.Juuri nyt olen aika pahasti sisusutuskärpäsen puraisema. Niinpä sohvaseurana ovatkin aiheeseen kuuluvat lehdet ja blogit. Hullujen päivien esitteestäkin bongasin pitkään mielessä pyörineen tuolin. Yleensä minua kiinnostaa hulluilla päivillä lähinnä Herkun tarjonta, mutta nyt muutama kotipuolen tuotekin houkuttelisi.
Olen myös vuosia haaveillut uudesta sohvasta pitkään, vaikka ihan sopivaa ei ole eteen tullut. Haluaisin sen olevan vaalea (ei kokonaan valkoinen), hyvä istua ja löhötä, selkeä ja tarpeeksi moderni, mutta kuitenkin myös rento. Ei siis mikään kaikkein helpoin yhdistelmä löytää. Yhteen hyvään ehdokkaaseen törmäsin jo kesällä, mutta se oli kuitenkin hieman liian pieni. Miehen kanssa poikkesimme Vepsäläiselle viime viikolla ja mies bongasi sieltä samantien juuri ne ominaisuudet sisältävän sohvan, jollaista oli pitkään miettinyt ; ) 
Kivaa syksyisen viikon jatkoa!