arvonnat ja yhteistyö

Arvonta: ihana Starbucks-aamiainen coffee tastingilla seurueellesi

15.10.2014 Teksti: inspirations
*Yhteistyössä SSP Finland/Starbucks*
Eilen jo lupailin pientä piristystä syysarvonnan merkeissä. Starbucksin kanssa haluamme tarjota arvonnan voittajalle seurueineen ylellisen aamiaisen, josta tarkemmat tiedot postauksen lopussa.

Starbucksin herkullinen leivosvalikoima (huom. suklaamuffinssit tiskeissä!) on todella houkutteleva. Minua ilahduttaa erityisesti myös kevyempien ja terveellisten vaihtoehtojen hyvä tarjonta. Hedelmiä, salaatteja, jogurtteja ja smootheja on helppo istahtaa alas syömään viihtyisään kahvilaan tai napata mukaansa kiireempänä hetkenä.
Starbucks tunnetaan varmaan parhaiten ihanista kahvivalikoimistaan. Myös teet ovat erityisen hyviä ja kylmiä ja kuumia vaihtoehtoja on pitkä lista. Teen ystävänä ilahdun positiivisesti joka kerta Starbucksin erittäin laadukkaasta teetä. Vaikka valintani olisi ihan perus Earl Grey, on maku omaa luokkaansa. Kokonaiset laadukkaat teelehdet oikean kokoisessa pussissa antavat paremman lopputuloksen kuin vaikka pienemmistä irtolehdistä haudutettu tee. Muutenkin Starbucksin valikoimista löytyy vaikka mitä mielenkiintoista erilaisista kylmistä ja kuumista aamiaisista sporttisiin tereysvaikutteisiin juomiin. 

Tänä vuonna on tullut reissattua paljon ja Starbuckseissakin on pysähdytty vaikka missä. Aina ne löytyvät kaupungin parhailta paikoilta ja tarjoavat sitä superhyvää teetä makuuni. Tämän postauksen kuvitus on Prahasta. Sielläkin tuli viikon aikana poikettua vanhan kaupungin sydämessä, Prahan tunnetuinta nähtävyyttä eli kullatua Astrologista kelloa vastapäättä olevassa historiallisen rakennuksen Starbucksissa, samoin kuin kaupungin vilkkaimmalla ostoskadulla. 
Monet Starbuckseista ovat houkuttelevia ja kodikkaita kahviloita, joissa muhkeat nojatuolit imaisevat sisäänsä. Usein kuitenkin matkakohteissa Starbucksin sijainti on niin hyvä, että nappaan omat eväät mukaan ja jatkan aika pian vaeltelua. 
Arvonta
Nyt olsi tarjolla yhdelle lukijalle Starbucksin aamupiristys:
Minkälisesta tee- tai kahvihetkestä sinä nautit eniten? 
Kerro mieluisimmasta ikahvi-/teehetkestäsi tämän postauksen kommenttiin ja osallistut samalla piristävään arvontaan. Jos arpaonni suosii sinua, voit valita Starbucks-aamiaisen Helsingin keskustan tai lentoaseman kahvilassa haluamanasi aikana neljälle hengelle. Aamiainen sisältää valitsemanne suolaiset ja makeat herkut ihanine juomineen. Halutessasi saat vielä ammattitaitoisen baristan pitämään seurueellesi oman coffee tastingin. 
Jätäthän kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi.
Aikaa on koko viikko eli muista jättää kommenttisi viimeistään keskiviikkona 22.10. 2014

Kommentit (16)

Kaupungilla matkaan napattu kahvi on parasta, ulkoilmassa muutenkin kahvi maistuu paremmalle…
ahlfors(at)suomi24(piste)fi

Lempikahvihetkeni on aamulla aikaisin ihan yksin ja rauhassa. Rakastan jo kahvinkeittimen porinaakin. ktr@gmail.com

Hei!
Aamiainen maistuisi Starbucksissa. Paras teehetkeni on useimmiten kotona työpäivän jälkeen ennen iltatohinoita.
t. Raija, raijakv@gmail.com

Sunnuntai-iltapäivän pitkä kahvihetki missä tahansa ihanassa kahvilassa, oman rakkaan seurassa! pengerkatu@gmail.com

Hei! Parasta on kahvihetki viikonloppuna pitkään nukutun yön jälkeen kaikessa rauhassa. Ninarin@gmail.com

Hei! Loistava tee- ja kahvihetki voisi olla vanhojen luokkakavereideni kanssa iloisen keskustelun merkeissä. Nähdään liian harvoin! paivi.louneva@gmail.com

Paras kahvihetki on äitienpäivänä, kun pienet tuovat tarjoilun makuuhuoneeseen ja ovat ihan täynnä jännitystä ; ) t. Anniklaitinen@gmail.com

Lempikahvihetkeni on aamulla omassa rauhassa, kun muu väki vielä on sängyissään =). Mukaan kivaan arvontaan!
siinatar@gmail.com

Juuri tällaisena päivänä sisällä vilttiin kääriytyneenä ja kuuma kupponen kädessä on kiva katsella, kun sade ropisee ikkunaan. Aunevirt@gmail.com

Paras kahvihetki on kun lapset nukahtavat päiväunilleen ja on hetki ihan hiljaista omaa aikaa. katririinan@gmail.com

Eniten tykkään liioitellun pitkistä juttuhetkistä kavereiden kanssa lähikahvilassa 🙂
marianna1 at luukku.com

kyllä se paras kaffe tulee juotua töiden jälkeen ,,kotona ,, keskustellen menneestäpäivästä ja suunnitellen loppu iltaa..
bikkenpilttuu@hotmail.com

Kahvia tulee kyllä ryystettyä suomalaiseen malliin, siis aika paljon. Parasta se taitaa olla silloin, kun sen juo juuri sopivalla tahdilla, nauttien. Liiankin hitaasti voi juoda, silloin se jäähtyy 😉 Mukavassa seurassa maistuu kitkerämpikin sumppi! Luksusta tosin on, jos pääsee maistelemaan erilaisia kahvilaatuja ja tuoreita jauhatuksia…
thlaspi(ät)gmail.com

Kaupungilla matkaan napattu kahvi on parasta, ulkoilmassa muutenkin kahvi maistuu paremmalle…
ahlfors(at)suomi24(piste)fi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *