paikka: Makuuhuoneessa

Hyvänolon tavat – ja Jurlique-luonnonkosmetiikka – ARVONTA

5.1.2015 Teksti: inspirations
Tänä vuonna olen päässyt pitämään ylellisen pitkän joululoman. Tosin siihen on mahtunut myös työprojektien hoitoa, mutta kotoa käsin nekin. Useimmat päivät olen aloittanut makkarin perällä olevassa pienessä ”joogasalissani”, niin kuin yleensäkin. Nyt aamujen joogahetket ovat olleet entistäkin nautinnollisempia, kun tiukkoja aikatauluja ei ole ollut. Tuoksutkin ovat olennainen osa joogaa. Nautintoa olen lisännyt viime päivinä tuomalla ihanan Jurliquen   luonnonkosmetiikkasarjaan kuuluvan Rosewater Balancing Miscin joogapaikalleni. Aina sopivan lepohetken tai loppurentoutuksen aikana suihkautan siitä suloista tuoksua kasvoilleni. Ihana alku päivälle!
Nyt muistuttaisin, että yksi lukija voittaa itsellesi tämän ihanan ruusuinen ihoa hoitavan kosteutussuihkeen sekä muita Jurlique-tuotteita vielä huomiseen kestävässä arvonnassa, johon pääset tuosta oikean reunan bannerista. Jos olet kiinnostunut ekologisesta, ylellisen laadukkaasta ja monipuolisesta Jurlique-luonnonkosmetiikasta, kurkkaa lisää tietoa vanhemmasta postaustani tai Jurliquen sivuilta. 
Aamujooga on yksi niistä hyvistä toistuvista tavoista, joita aion jatkaa taas tänä vuonna mahdollisimman monena aamuna joka viikko. Se on selkeästi yksi kaikkein eniten sekä psyykkiseen että fyysiseen hyvinvointiini vaikuttava tekijä. Aamuinen jooga pitää päänsäryt ja muut vaivat pois, keskittymiskykyni on parempaa ja päivä yksinkertaisesti sujuvampi.
Juuri nyt on se aika, kun tehdään alkaneen vuoden lupauksia. Itse ajattelin panostaa enemmän muistuttamaan itseäni hyvistä tavoista, kuten jooga, jokapäiväiset ulkolenkit, terveelliset iltapalat ja luovat hetket. 

Pieninä annoksina voin lisätä hyviä tapoja päiviini vuoden mittaan ja vastaavasti pysähtyä välillä jättämään salaa elämääni hiipineitä huonoja tapoja pois. En aio yrittääkään haukata liian isoja paloja ja tehdä uusia suuria lupauksia, jotka koskevat koko vuotta. En myöskään ajatellut olla liian ankara itselleni. Ei kukaan pidä tavoista joka ikinen päivä kiinni. Pääasia, että elämä sisältää paljon hyviä palasia ja kun repsahteluja sattuu, hyviin tapoihin palataan taas mahdollisimman pian.

Ihanaa uuden viikon alkua ja onnea arvontaan osallistuville!

Kommentit (4)

Hei! Olet niin oikeassa. Juuri tänään jäi aamujooga välistä ja huomaan sen heti olossani. Aamujooga lisää koko päiväksi fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia ja pirteyttä. Onpa houkuttelevat sivut teillä!

Onpa kivan oloinen ruusuinen tuote, täytyykin kokeilla. Jurliquesta saa hyvän kuvan blogistasi ja se vaikuttaa tervetulleelta tuotesarjalta Suomeenkin! t. Marjut

Kiitos! Kiva, jos olet tykännyt luonnonkosmetiikkapostauksistani. Itse niistä mielelläni kirjoittelen. Ovat niin laadukkaita tuotteita ja mieluummin kosmetiikassakin käytän mahdollisimman luonnonmukaisia tuotteita. Suosittelen tutustumaan!

Aamujooga auttaa kyllä jaksamaan 🙂 Kannattaa pitää kiinni ainakin siitä

Hei! Olet niin oikeassa. Juuri tänään jäi aamujooga välistä ja huomaan sen heti olossani. Aamujooga lisää koko päiväksi fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia ja pirteyttä. Onpa houkuttelevat sivut teillä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *