paikka: Uudessa kodissa

Kohti keveämpää arkea

6.1.2015 Teksti: inspirations
Loppiainen alkaa olla jo illassaan. Aika kiva päivä ja kaiken kaikkiaan loma alkaa olla takanapäin. Vaikka tässä pari päivää olen jo työprojektejakin aloitellut, niin silti ollaan vielä nautittu kotioloista ja leppoisista aikatauluista. Aurinkokin on hellinyt koko päivän kirkkaana. Joulua ollaan jo paketoitu pikkuhiljaa pois. Ihan kaikesta en vielä raski luopuakaan.

Joinain vuosina olen ollut joulujuttuihin kyllästynyt jo ennen uuttavuotta, mutta nyt sekin on toisin. Kynttilät, takkatuli, glögi ja joulukukat voisivat hyvin pitää seuranaan vielä muutakin jouluista, mutta tontut ja enkelit saavat nyt lähteä. Glögittelyä saa edelleen jatkaa, eikö ; )

Veluureissa ja muissa lökäpöksyissä on tullut kuljettua niin paljon viime aikoina, että saattaa olla pieniä orientoitumisongelmia vetäistä huomenna astetta siistimpää päälle. Toisaalta, arki on taas tervetullutkin ja moina kivoja projekteja on alkamassa. Eihän juhla ja loma tuntuisi miltään, jos se jatkuisi aina vaan. Oikeastaan tovotan jo normaaimmat rytmit ja aikaisemmat nukkumaanmenot tervetulleiksi, samoin kevyemmän syömisen, ihanat mozzarellasalaatit työlounaiksi ja terveelliset iltapalat ennen nukkumaanmenoa.
Vielä tänään on voimassa Jurliquen arvonta. Käy jättämässä kommenttisi täällä, jos et ole jo niin tehnyt – ja haluat osallistua ihanan luonnonkosmetiikkasetin arvontaan.
Huomenna olisi tarkoitus postata anopin ihanan aurajuustohyydykkeen ohje. Kivaa tiistai-iltaa!

Kommentit (2)

Hei Ninnu! Kiitos! Ihan samaa mieltä olen, niin kauan kuin on talvista, voi glögiä nauttia. Ja meneehän vanha sananlaskukin, että Hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuutti pois sen viepi – Tai sitten tämä on mieheni sovellus, kun sattuu olemaan Tuomas-niminen ja nimipäivä on 21.12 ; ) Nautitaan vaan tunnelmista vieläkin!

Kauniita loppiaiskuvia! Juu, gölgistä ei voi vielä luopua. Olen selittänyt itselleni, että se on talvijuoma, ei pelkästään joulu-. Itse olen niin hassu, että luovun kuusesta ja joulukoristeista vasta Nuutin päivänä. Helpompi palata arkeen, kun töiden jälkeen kotona odottaa vielä joulu :).

Hei Ninnu! Kiitos! Ihan samaa mieltä olen, niin kauan kuin on talvista, voi glögiä nauttia. Ja meneehän vanha sananlaskukin, että Hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuutti pois sen viepi – Tai sitten tämä on mieheni sovellus, kun sattuu olemaan Tuomas-niminen ja nimipäivä on 21.12 ; ) Nautitaan vaan tunnelmista vieläkin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *