Food: Aamiaiset

Väriä päivään herkkujuomalla

3.2.2015 Teksti: inspirations
Mistä on hyvät pilviset päivät tehty? Ainakin aamuista, jotka on aloitettu  aikaisella joogalla, raikkaalla lenkillä, kuumalla suihkulla ja hedelmäisen herkullisella aamujuomalla.
Tämä simppeli yhdistelmä on ehkä kaikista mehuista ja smoothieista makuyhdistelmänä oma suosikkini. Lisäksi meloni on kaikkein nesteyttävin hedelmä eli täydellinen treenin tai lenkin jälkeen. Mansikat ovat tässä parhaita pakastettuina, jolloin koko juomasta tulee hileisen kylmä.

 

Kourallinen jäisiä mansikoita ja pari siivua vesimelonia +  2 dl vettä/henkilö hurautetaan tehosekoittimessa. Ainakin Kitchen Aidin Artisanissa on jääpaloja pilkkova toiminto, jolla aloitetaan, sitten tavallista pilkkomista, vatkaamista ja lopuksi sheikkaus. Yleensä kaikki laiskannulliset blenderit kestävät jäisiä aineita, mutta kun käytät tehosekoittimessa jäisiä marjoja, hedelmiä tai jääpaloja, muista kaataa kannun pohjalle ensin vettä. Muuten jääpalat jäätyvät pohjaan kiinni ja kannun tiivistys alkaa vuotaa. Kokemusta on ; )

 

Loskasäiset päivät oikeastaan haastavat tekemään pienet asiat aamiaisesta lähtien vähän pirteämmin, värikkäämmin, iloisemmin ja herkullisemmin <3 Ehkä se onkin niiden tehtävä ; ) Energistä tiistaita!

 

Nesteyttävä aamu-/treeni-/janojuoma kahdelle:
n. 20 g /hh/annos
 
4 siivua vesimeloonia
kourallinen jäisiä mansikoita
4 dl vettä
sekoita blenderissä tasaiseksi juomaksi.

 

Kommentit (4)

Hei! Kiitos, kiva kuulla, että tykkäät käydä tällä : ) Pidän itsekin kovasti noista astioista. Tuohon sarjaan kuuluu kannukin, joka on myös joissain postauksissakin vilahtanut. Oikeastaan olen ihmetellyt itsekin, kun ei vastaavia ole oikein missään myynnissä, mutta jos se sellaisiin törmään, niin vinkkaan täälläkin. Kivaa torstaita sinulle!

Juoma kuulostaa hyvältä, mutta mun on pakko kysyä vähän 'asian vierestä' : mistä löysit nuo lasit? Olen etsiskellyt

Hei, kiitos! Valitettavasti en voi antaa kovin hyvää vinkkiä; isoveljeni osti lasit El Paosta, Teksasista, vuosia sitten. Minä tykästyin niihin kovasti ja sain niistä puolet käyttööni. Samanlaisia pyörii paljon esim. australialaisten IG-kuvissa, mutten ole nähnyt niitä missään myynissä. Käytän usein myös vastaavia lasisia hillopurkkeja laseina, mutta niistä puuttuu nuo kahvat. Ikävää, etten voi auttaa tässä.

Kiitos kuitenkin 🙂
Olen etsiskellyt näitä jo jonkin aikaa.

Lueskelen blogiasi säännöllisesti. Pidän tyylistäsi.

Hei! Kiitos, kiva kuulla, että tykkäät käydä tällä : ) Pidän itsekin kovasti noista astioista. Tuohon sarjaan kuuluu kannukin, joka on myös joissain postauksissakin vilahtanut. Oikeastaan olen ihmetellyt itsekin, kun ei vastaavia ole oikein missään myynnissä, mutta jos se sellaisiin törmään, niin vinkkaan täälläkin. Kivaa torstaita sinulle!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *