Inspirations

Parhaita paloja ja sisustusherkkuja!

6.2.2015 Teksti: inspirations

Siinä se viikko taas hurahti. Viikon blogipakettiin mahtui mm:

> Viime perjantain välipala oli terveellistä pakuriteetä ja testailussa uutta ihanaa appelsiininmakuista supersnackia viltin sisällä.

> Perjantaina mietin myös valmiiksi viikonloppuinspiraatioita, mistä seurasikin kiva ja aktiivinen viikonloppu.

> Eksoottisempi kuskus-kanapata paistetuilla ananaksilla maistui lauantaina. Sitä täytyykin tehdä uudestaan. Suosittelen!

> Sunnuntaina olikin – oho, runollinen olo ja blogissa  My first poem.  Ja vielä helmikuun alun kunniaksikin poimin kauniita ajatuksia (tällä kertaa suuremmilta nimiltä, kuten Marilyn Monroelta ja Bob Marleyltä) kuvittamaan putoilevia tulppaanin lehtiä, joiden herkkyyteen kovin ihastuin.

> Arkiaamuina tehtiin blogissa terveellisiä ja raikkaita aamiaisia; tuhdimpaa aamupuuron korvaavaa smoothieta Gefiluspiimästä, marjoista ja siemenistä sekä raikasta meloni-mansikkajuomaa. Päivät käynnistyivät hyvin tuoreilla aamiaisilla eli sama meno jatkukoon ensi viikolla!!

> Palkintona (tai lohdutuksena) ihan vaan viikon ensimmäisestä arkipäivästä herkuteltiin maanantaina mansikkaisella (ja terveellisellä, tottakai) mutakakulla.

> Helppoja ja terveellistä arkiruokaa edusti taas ikisuosikkimme kasvisjauheilhapannu, tällä kertaa pavuilla höystettynä.

> Ehdin myös ihastella superterveellisiä pähkinöitä ja eksoottisia marjoja ihanan hamppuöljyn kanssa niin salaateissa kuin pöydillä ”sisustuksenakin”.

Hei, viikonoppu häämöttää. Päässä pyörii mahdollisuus monille isoille ja pienille ideoille, asioiden hoitamiselle, yhdessä ololle, uusille herkuille. Ehkä on hyvä pitää myös mielessä, että näitä viikonloppuja tulee joka kuitenkin viikko:

Katseet kääntyvät sisutukseen… 

Ensi viikolla blogin katseet kääntyvät taas enemmän kotiin ja sisustusjuttuihin. Ihania kotiin liittyviä postauksia on tällä viikolla tarttunut silmään monissa huippublogeissa. Jos himoitset nahkaista, country-tyylistä jakkaraa, tsekkaa tämä argntiinalainen käsintehty kokoontaittuva kaunotar.

Juuri nyt itse mietiskelen myös valokuvien lisäämistä sisustukseen ja toisaalta sängynpäätyä. Houkutteleva idea niiden yhdistämiseksi löytyi täältä.

Mieleni poukkoilee luonnonvärien ja materiaalien sekä kirkkaiden tehostevärien välillä. Läkähdyttävän ihana kokoelma ensimmäisestä eli maanläheisistä väreistä, tekstuureista ja sisustusesineistä löytyy uudesta Nate Berkus -kevätkokoelmasta täältä.

Ihanaa viikonloppua!!