Inspirations

Love Balm on herkullista luonnonkosmetiikkaa

9.2.2015 Teksti: inspirations
Hei! Tämän helmikuun ilmat ovat olleet suotuisammat iholle kuin aikaisempina helmikuina. Kuivaa pakkasilmaa paljon vähemmän ja kosteaa nollakeliä enemmän. Silti lämmitetty sisäilma ja pikkupakkanenkin kuivattavat ihoa ja on aika kaivaa esille hyvät huuli- ja käsivoiteet.

Olen aikaisemminkin postannut tämän vuoden ihastuksestani, luonnonkosmetiikkasarja Jurliquesta; suihkutettavasta ruusuntuksuisesta kasvovedestä, kiinteyttävästä kasvoöljystä,  hemmotteluhoidoista, ihanista pakkauksista  ja niistä tärkeistä luonnonkosmetiikan arvoista ja laadusta.

Nyt olen hellitellyt huuliani Jurliquelta blogiin saamallai Love Balmilla, hennon mandariinintuoksuisella öljyisellä voiteella, joka mahtuu hyvin meikkipussiin tai käsilaukun taskuun ja hoitaa huulia, kynsinauhoja ja kuivia ihon kohtia.

Toinen ihana talven täsmätuote on Jurliquen miedon ruusuinen käsivoide Rose Hand Cream. Tämäkin voide koostuu hyvistä öljyistä ja suojaavasta E-vitamiinista. Sitä hieron iltaisin käsiini ja nuuhkaillen nukahtaessani hentoa ruusun tuoksua uneksin jo kevää luonnosta ; )
Ihon hyvän kunnon hoito lähtee sisältä. Kaiken perustana, kuten koko inspirations-blogin ruokavaliossa aina, on välttää sokeria. Ihon kunto esittelee herkästi miten syömme, nukumme, liikumme, ulkoilemme ja rentoudumme. Tärkeintä on huolehtia perusasioista. Sen päälle on helppoa tehdä luonnollinen meikki tai haluttu ilme. Samaa ajattelevat ranskalaiset naiset. Käy kurkkamassa aiheesta hauska ranskalaisen meikkitaiteilijatytön Voguen kirjoitus täällä. Sielläkin huulirasvaa voi hyvin sipaista luomiin, aivan kuten Love Balmiakin. On tärkeää hoitaa ja näyttää luonnollinen  itsensä, eikä itsestään muunneltua tai paranneltua versiota. 

Kun ihoa hoitaa sisältäpäin, on minusta tärkeintä, että ulkoisellakin hoidolla eli kosmetiikalla noudttaa samaa, puhdasta linjaa. Siksi laadukas ja puhdas luonnonkosmetiikka on hyvä perusta kaikkeen ihonhoitoon. Ja isona bonuksena myös kaikki vaiheet Jurliquen tuotanto- ja kuljeusketjussa kunnioittavat luontoa ja ympäristöä <3 

Kommentit (4)

Hei Annika! Kiitos ; ) Suosittelen tutustumaan. Laadukkaita, kohtuuhintaisia ja moipuolisia ovat! Kivaa tiistaita sinulle!

Hei! Ihanan niminen ja oloinen tuo Love Balm. Täytyykin kokeilla. Tosi houkuttelevalta vaikuttaa koko esittelemäsi Jurlique-sarja. Ihan uutta minull!

Hei Annaleena ja kiitos kivasta kommentistasi! Olen itse kovin ihastunut käyttämiini Jurlique-tuotteisiin ja suosittelen niitä kovasti – kiva, jos blogista onnistuu välittymään tuotteiden laadukkuus ja houkuttelevuus. Kivaa viikkoa sinulle!

Kauniita kuvia ja kivan oloisia tuotteita, täytyykin tutustua tarkemmin. Kiittos vinkistä! t. Annika

Hei Annika! Kiitos ; ) Suosittelen tutustumaan. Laadukkaita, kohtuuhintaisia ja moipuolisia ovat! Kivaa tiistaita sinulle!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *