Food: Alkuruoat

Sydänsyötävää ja ystävänpäiväkortteja

10.2.2015 Teksti: inspirations

 

Tunnustaudun romantikoksi ja nautin yleisesti sallitusta  tavasta viljellä hieman tavallista enemmän sydämiä, kukkia ja pinkkiä <3 Ensimmäisen V-päiväni vietin aikoinaan Jenkkilässä. Silloin ei villitys ollut vielä ehtinyt Suomeen ja olin teininä aika innoissani yllätyksenä tulleesta pehmolelujen, sydänilmapallojen ja ruusukimppujen päivästä. Maassa maan tavalla. Suomalaiseen ystävänpäivään riittää hillitympikin meno, vaikka sydämenmuotoiset alkupalat – ja tietysti viesti tai kortti hyville ystäville.
Netistä löytyy muuten paljon ystävänpäiväkortteja niin tilattavaksi kuin printattavaksi jokaiseen  makuun ja fiilikseen sopivina.


Pelkistetty

Simppeleintä on keksiä ruokia, jotka ovat jo luonnostaan lähes sydämen muotoisia, kuten hunajamelonisiivut, joiden keskustasta poistetaan siemenkota – kuin valmis sydän odottamaan pamankinkkuruusuketta <3

 

Hauska
Romanttista viikkoa!