Food: Lounaat

Caesar-salaatti kanalla ja vuohenjuustolla

14.2.2015 Teksti: inspirations
Pikainen asioiden hoitaminen, nälkä ja lasten kotoa poissaolo. Kolme hyvää syytä sai meidät istahtamaan eilen lounaalle Ristorante Momentoon. Minulle valikoitui suosituslistalta Caesar-salaattia kanalla ja vuohenjuustolla. Loistava yhdistelmä, täytyy pitää mielessä kotonakin seuraavaan caesar-salaatti-päivään.

Hyvä olo tuli raikkaasta aamupäivän kävelystä tihkusateessa. Kohta haen äidin meille ystävänpäivälounaalle ja sitten suuntaammekin miehen kanssa hyvälle ystäväpariskunnalle illaksi pirskahteleville. Kivaa ja rentoa päivän jatkoa!

Kommentit (2)

Hei Teija – kiitos kommentistasi. Kivoja tuttavuuksia löytyy Oloblogit -lehden kautta. Tykkäsin myös kovasti blogistasi, kauniita asua, ihana koti ja positiivinen ote asioihin sinulla. Aurinkoista sunnuntaita!

Namskis, mikä salaatti! Vuohenjuusto ja kana ovat molemmat lemppareitani.
Löysin tämän ihanan blogisi Oloblogit-lehden kautta, tulin ja jäin 🙂
Itsekin kirjoitin pienen jutun kyseiseen lehteen, olipa kiva nähdä valmis
lehti myynnissä kaupan hyllyllä 🙂

Tervetuloa vastavierailulle blogiini, jossa seurataan aikuiselle naiselle sopivaa
muotia ja seikkaillaan muun muassa Turun saaristossa.

Hei Teija – kiitos kommentistasi. Kivoja tuttavuuksia löytyy Oloblogit -lehden kautta. Tykkäsin myös kovasti blogistasi, kauniita asua, ihana koti ja positiivinen ote asioihin sinulla. Aurinkoista sunnuntaita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *