arvonnat ja yhteistyö

Mukana uudessa Parhaat Oloblogit -lehdessä

15.2.2015 Teksti: inspirations
Peinttilehtirintamalla tapahtuu! Ihastuin jo viime keväänä Terassi Median kustantamaan Kotiblogit -lehteen. Se oli kaunis ja laadukas aikakausilehti ja lisäksi hyvä lähde uusien mielenkiintoisten kotiblogien löytämiseen. Ilahduin saadessani loppuvuodesta samoilta tekijöiltä kutsun lähteä mukaan tekemään ihan ensimmäistä Parhaat Oloblogit -lehteä.
Aika pikaisella aikataululla päätin lähteä mukaan esittelemällä lehdessä muutamia blogistani tuttuja keväisiä hyvää oloa tuottavia herkkuja, jotka sopivat arkipäiviin ja juhlahetkiin – ja jotka valmistuvat helposti ja hetkessä; raikkaita smoothieita, jäätelöä, juhlavaa salaattia ja leivonnaisia (ilman hauhoja ja sokeria tottakai!). 
Tällä viikolla Parhaat Oloblogit tupsahti meidän lehdessä esiintyvien bloggaajien postilaatikoihin uunituoreena ja heti perään lehtipistemyyntiin. Itse halusin kuvata lehden hyvä olon ympäristössä, omassa makkarissa. Pikaisen tutustumisen jälkeen voin hyvin suositella monipuolista, mielenkiintoista ja erilaista lehteä.

Siinä on tarjolla paljon hyvän olon blogien esittelyjä monipuolisella sisällöllä; muotia eri ikäisten ja eri elämäntilanteissa olevien naisten pukeutuiseen, kauneutta, meikkiä, hiuksia ammattilaisten ja muuten vain taitavien bloggaajien vinkkaamina, treeniä, rentoutumista ja terveellistä elämäntapaa ja mukana kurkistuksia kauniisiin koteihin. Yleensäkin paljon keväisiä inspiroivia ideoita! Omat palstat on myös bloggaajien vinkkaamille tuotteille ostopaikoille verkossa. Oma vinkkini palstalla on CocoVin camucamu-jauhe supersmoothieihin. 

Jos kiinnostuit, kipaise hakemassa oma kappaleesi ja kerro minullekin mielipiteesi lehtiuutuudesta <3

Kommentit (2)

Hei Pauliina! Kiitos kivasta kommentistasi. Siitä huokuu sama aurinkoinen positiivisuus kuin blogistasi, jota on myös ilo seurata. Kiva viikkoa sinulle!

Monelle bloggarille Oloblogit lehdestä olen iloinnut miten mukavaa oli saada tutustua uusiin mielenkiintoisiin blogeihin lehden kautta, joihin tuskin muuten tulisi törmättyä! Ihania löytöjä, kuten tämä sinun blogisi ja tämänkin postauksen rauhallisen seesteiset kuvat! 🙂 Ihana tapa löytää tämänlaisia inspiroivia uusia blogeja omalle lukulistalle!

Hei Pauliina! Kiitos kivasta kommentistasi. Siitä huokuu sama aurinkoinen positiivisuus kuin blogistasi, jota on myös ilo seurata. Kiva viikkoa sinulle!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *