Food: Aamiaiset

Aamusmoothie lennossa

16.2.2015 Teksti: inspirations
Huomenta!! Arkiaamiaisen fiilikseni paljastuu aika hyvin näistä muutamasta perjantain reality-kuvasta. Hurautin keittiössä pari isoa kannullista smoothieta. Toisen kannun vähän tuhdimpi sisältö meni pojan isoon aamumukiin ja toinen lähti miehelle evääksi. Toisesta kannusta tuli aamaisannokset kaikille. Sitten oma annos mukaan ja takaisin yläkertaan valmistumaan työpäivään. Smoothien siemailen siinä suihkun, meikkailun ja pukeutumisen lomassa. 

Minä olen aina ensimmäisenä puolustamassa rauhallisia yhteisiä ruokailuja ja kuinka syödessä ei pidä tehdä muista asioita… mutta aamiainen saakoon ihan oman asemansa. Kaikille jää paremmin omaa valmistautumisaikaa (rauhassa), kun aamiaispöydässä ei istuskella sellaisina arkiaamuina, kun on aikainen lähtö. Usein poika lähtee treeneihinsä jo ennen muita ja me starttaamme tyttären ja miehen kanssa kuitenkin kimppakyydissä, jolloin on hyvää aikaa käydä vielä läpi päivän suunnitelmat – tai ainakin naureskella radio rockin aamushowlle…

Hyvät päivät alkavat hyvistä aamuista. Hyvää uutta viikkoa!!