Food: Aamiaiset

Pinkki supersmoothie tuo pehmeyttä päivään

21.2.2015 Teksti: inspirations
Pirteää lauantaita! Täällä on noustu jo kukonlaulun aikoihin tekemään parissakin eri ”kattauksessa” aamiaisia. Ensin itselle ja aikaiseen menoon lähtevälle miehelle, sitten turnausreissulle starttaavalle pojalle ja vielä odottelussa on myöhään kotiin prjantai-illasta tullut tytär ja hänen ystävänsä <3
Tänään on erityisen kiva päivä!!! Koulukavereitani on tulossa meille illalla. Kun sama viiden naisen joukko on tuntenut toisensa ala-asteen kolmannesta asti, on sanomattakin selvää, että naurua ja hyvää fiilistä on tiedossa. Meillä on tapana tavata pari kertaa vuodessa ja luonnollisesti aina jatketaan siitä, mihin viimeksi jäätiin – niin kuin vain vahojen hyvin ystävien kanssa voi tehdä. Nyt ensimmäistä kertaa mukaan on kutsuttu myös miehet… saa nähdä muuttuuko meno yhtään asiallisemmaksi  ; )
MANSIKKAA teki aamulla mieli (ja juurikin muistin, että kun mies haki eilen valmiiksi  illan juomat, niin en sitten muistanut tilata Viisikon perinnejuomaa mansikkakuplivaa eli Fresitaa… no, sitä  nautitaan sitten keväämmällä). 
Mansikkasmoothie oli pehmeän makeaa ja taas täynnä superfoodeja… olen varmaan mainostanut kuinka terveitä meillä ollaan oltu koko talvi (kop, kop), eikä varmastikaan vähiten näiden terveyspommien takia. Tämä pinkki herkku imaisi itseensä 1 tl, CocoVin Opti-Camua (paljon C-vitamiinia ja proteiinien rakennusainetta), 1 rkl Smoothie Mixiä (helppo jauhomainen cocktail yleisiä superfoodeja), 1 rkl MCT-öljyä,  (tasaiseen energiaan, painonhallintaan ja sporttaajille), teelusikan kärjellinen (nuppineulan pään verran max) luonnon Steviaa eli nykyiseltä nimeltään Supermakeaa, 2 dl jäisiä mansikoita, 1 banaanin, 1 päärynän, kuohkeutukseen kananmunan ja nesteeksi 3 dl GoGreenin Cashew-juomaa.  Annoksesta tulee kaksi isoa lasillista.

Pinnalle ripottelin kookoslastuja  ja keväistä väriä antamaan (jostain sitäkin pitää saada!)  sitruunamelissan lehtiä ja tuoreet mansikat.

Nauinnollista viikonloppua!!

*CocoVin ja GoGreenin tuotteet saatu blogiin

Kommentit (2)

Kiitos Tiina, aurnkoisesta kommentistasi! Kiva kuulla, että aamusmoothie-innostus tarttuu ; ) Blogeista on hauskaa hakea inspiksiä, sellaisia sinunkin positiivinen blogisi tarjoaa ; ) Onnellisuutta sinunkin viikonloppuusi!

Voi kuulostaapa kivalta teidän iltasuunnitelmat! Liekö tästä postauksestasi innostunut, kun aamulla nettiä selasin, sillä pyöräytin aivan ihanan aamusmoothien minäkin. Oli niin hyvää, että vieläkin vähän hymyilyttää 🙂 Ihania pieniä onnenhetkiä ja mukavaa viikonloppua sinulle!

Kiitos Tiina, aurnkoisesta kommentistasi! Kiva kuulla, että aamusmoothie-innostus tarttuu ; ) Blogeista on hauskaa hakea inspiksiä, sellaisia sinunkin positiivinen blogisi tarjoaa ; ) Onnellisuutta sinunkin viikonloppuusi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *