Food: Pikkupalat

Henkireikiä töistä palatessa

8.5.2015 Teksti: inspirations

HEI TAAAAAS PITKÄSTÄ AIKAA. Viimeksi yhden päivän kameran kuskauksen snapshotit jäivät työpäivään, lähinnä sen energisoiviin syömisiin. Kukaan ei varmaan erityisesti kaipaa iltapäiväväsymyksiä ja niistä pääsee aika kivasti eroon kiirepäivinäkin hyvää tekevällä ruualla. Mutta nyt sitten olisi tarkoitus pulautella saman päivän kuvia ulos kotiin paluusta. Tuo oli yksi näistä päivistä, joita tässä on vapun jälkeen riittänyt; kiirettä ja koneella istumista – samoja juttuja, jotka ovat pitäneet minut blogistakin pois. 
Ainakin luonnollisia ja dokumentaarisia kuvia tuli napsittua blogiin. Aika rättipoikkiväsynyt kotiintulo ja kiva yllätys, kun tytärkin oli jo kotona. Niipä väsätiin kimpassa pientä snäkiä ja parannettiin hetki maailmaa sohvalla makoillen ja pikkuherkkuja napsien.

CocoVin Supersnackit ovat ihanan hedelmäisiä ja pähkinäisiä, helppoja ja terveellisiä pieniä energia-annoksia kiireiseen tai rentoon hetkeen tai sitten vain käsilaukun pohjalle varavälipalaksi. Käsilaukun varaherkut ovat tärkeitä juttuja, eipä tule ensimmäisenä turhat herkut mieleen, kun alkaa tulla nälkä. Pähkinät ja heldelmät ovat myös hyviä iltapäivän pelastajia. 

Ja kun ei sohva, maailmanparannus ja pienet terveelliset purtavatkaan riitä, niin minusta paras keino saada kirjaimellisesti veri kiertämään päässä ja vähän lisää energiaa iltapuuhiin, on muutaman minuutin päällä seisonta, ihan parasta!! Tästä oli taas hyvä jatkaa ruuanlaittoon. Mutta hei, nyt on ihan fantastinen ilma ja perjanta-ilta, nautinnollista sellaista!!

Kommentit (2)

Hei Tiina ja kiitokset! Juu, tuo päälläseisonta on aivan ihanaa – kannattaa kokeilla taas ; )

Mukavia otoksia arjen juhlahetkistä! 🙂 ja hauska tuo päälläseisonta! En ole kokeillut lapsuuden jälkeen, vaikka muilla tavoilla joogata tykkäänkin 😉

Hei Tiina ja kiitokset! Juu, tuo päälläseisonta on aivan ihanaa – kannattaa kokeilla taas ; )

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *