Food: Aamiaiset

Orvokki on villiruokaa

2.6.2015 Teksti: inspirations
Kesäisin on kiva kerätä energisiä värejä jo aamulla lauraselle.

 

Tiesitkö muuten, että kaikki orvokit ovat syötäviä? Orvokki on hyvä esimerkki villiruuan hyödytämisestä. Oikein odotan lomaa saaristossa ja salaattien ja grilliherkkujen koristelua violeteilla pienillä kaunokaisilla, niitä kun kasvaa saarissa suurina mättäinä. Tähän asti olen poiminut niitä ulkopöytää koristamaan. Maljakossa ulkoilmassa ne viihtyvät pitkään. Tänä kesänä alan lisätä villiruokaan tutustumista ja orvokki tulee olamaan yksi suosikkejani <3

 

 

 

Aamiainen orvokilla:

1 pieni appelsiini
1 cm siivu ananasta
pieni pala vesimelonia
2 rkl kreikkalaista jogurttia, johon sekoitetaan:
hyppysellinen luonnon steviaa ja 1 tl kaakaojauhetta
pinnalle kaakaonibsejä