Inspirations

Tervetuloa matkoilleni

2.6.2015 Teksti: inspirations
Rakastan matkailua ja sen tarjoamia uusia kokemuksia. Matkoilla tulee tehtyä kuin itsestään uusia asioita ensimmäistä kertaa ja harjoiteltua aistien herättelyä ja hetkestä nauttimista. Nautin kaupunkien vilinästä, toreilla ja kaduilla kiertelystä, taidenäyttelyistä, kauniista rakennuksista ja romanttisista raunioista. Omin sielunmaisemani on kutenkin villien orkideojen ympäröimä bambumaja turkoosin meren äärellä. Haluan matkallakin voida hyvin, syödä terveellistä, aitoa, paikallista ja puhdasta ruokaa – kävellä, uida ja joogata, nauttia paikallisista hoidoista, luonnonöljyistä, väreistä ja musiikista,  istua auringinlaskuissa ja oppia kulttuureista ja ihmisistä.
Keräsin uusimmista matkakokemuksistani helposti selailtavan listan alle Ilahdun myös omista kommenteistasi ja matkavinkeistäsi. Tervetuloa mukaan!

Klikkaamalla kuva pääset kohteen tejsteihin ja luettuasi valitsemasi kirjoituksen pääset takaisin listaan backilla (<).

Thaimaa - banneri
Pariisi banneri
Kreikka banneri
Praha banneri
Tallinna banneri