Food: Hedelmät

Kesän kevyet välipalat ja saaritunnelmat

11.7.2015 Teksti: inspirations
LAUANTAI-ILTANA ollaan jo vähän erilaisissa maisemissa kuin näissä parin päivän takaisissa iltapalakuvissa. Saaristossa edelleen ja melkein samanlaiset annokset juuri tyttären kanssa syöty. Lähdimme huonompia säitä karkuun ulkosaaresta isommalle saarelle sisäsaaristoon. 

Pieni kulttuurishokki on aina tulla primitiivisistä oloista, meitä lukuunottammatta autiolta saarelta tänne ”sivistyksen” pariin ja muiden ihmisten seuraan ; ) Täällä nautitaan enemmän kylämäisestä saaristotunnelmasta ja sosiaalisemmista touhusta.  Täällä ollaan vietetty taas aikaa pienten (ja isojenkin) sukulaisten ja ystävien seurassa, saunottu ja kesäherkuteltu. Kaiken kaikkiaan nautittu kesästä, suosivat kelit tai ei. Juuri nyt ollaan starttaamassa kohti seurantaloa ja kesäjuhlia, toivottavasti hauska perinteinen ilta edessä.
Lautasella turkkijogurttia, pähkinöitä, kuivattuja goji-marjoja, tuoretta vesimelonia ja persikkaa ja kastikkeena limeä <3