Inspirations

Samppanjapullo auki miekalla

24.7.2015 Teksti: inspirations

MEILLÄ VIETETEÄÄN tänään sekä syntymä- että nimipäiviä. Ohjelmassa on mahdollisimman rento- ja kiva päivä merihenkisissä puuhissa ja lomatunnelmissa. Kylmä kuohuva on juhlapäivien suosikkijuomani. Usein kuitenkin mielelläni siirrän pullon avaamisen jollekulle toiselle. Varsinkin, jos pullo on kuljetettu saareen aaltojen pompuissa veneellä ja jos sitä ei ole saatu kylmennettyä tarpeeksi. Tekemällä kuitenkin oppii ja kaikessa voi kehittyä mestariksi. Ehkä siis pitää aloitaa treenaaminen sapelilla samppanjapullon oikeaoppiseksi avaamiseksi. Hauskan ja perinpohjaisen muutaman minuutin oppitunnin aiheesta näet täältä. 
Aallot kuljettivat meille kauniin hedelmäastian viime kesänä. Siitä asti se on palvellut ulkopäydällä eri kattauksten kruununa <3 Juhlapäydän kukkakimpussa on  ruohosipuleita, koiranputkia ja muita saaren kaunokaisia.