Inspirations

Arjesta irrottautumista

16.8.2015 Teksti: inspirations

AIKA STAILI on venessä käyttämäni kelluntapuku, ekös… Heh. Kyllä siitä aina saa kuulla hymähtelyjä. Mutta kun oikeasti ei meri ole oikein lämmennyt tänä vuonna ollenkaan ja nytkin ollaan oltu useampi päivä pohjoistuulessa, niin käytän niin mielelläni kunnon lämpimiä varusteita avoveneellä liikuttaessa. Sitä paitsi toisessa päässä voi palauttaa muutamassa sekunnissa kaupungista seuranneen mekkolookin takaisin ; ) 
Minusta tässä veneestä napatussa kuvasaa välittyy (ainakin minulle) juuri hyvin se hapen määrä, jonka saa imaistua itseensä, kun vene irrottautuu laiturista. Viime toimistoviikon jälkeen tuntui, että aivot oikein huusivat happea. Ja sitä on nyt nautittukin kunnolla. Sitä kai elokuu on. Sopeutumista valon vähenemiseen ja sisälle siirtymiseen. Pikkuhiljaa onneksi.
Kaipasin arkipäivinä myös aikaa kameralleni. Ja kauniita asioita linssin eteen. Saareen päästyämme ja kelluntapuvusta vapauduttuani nappasinkin heti kameran esille. Tuntui, että kaupunkipäivien jälkeen oli parasta terapiaa ja töistä irrottautumista käyttää viimeiset luonnonvalon hetket ulkona kauniiden, merellisten asioiden bongailuun. Niitä saaristofiiliksiä ja terveellisiä loppukesän herkkuja siis pian taas tulossa <3

Kommentit (2)

Kiitos – Nyt onkin vielä onneksi jäljellä ihanaa kesää, josta nauttia – ja jota kuvata ; )

Ihania kuvia! Ja niin voin jakaa intohimosi!

Kiitos – Nyt onkin vielä onneksi jäljellä ihanaa kesää, josta nauttia – ja jota kuvata ; )

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *