arvonnat ja yhteistyö

Siivouspäivää ja smoothiebaaria

29.8.2015 Teksti: inspirations
ON MEILLÄ KIVA KESÄKAUPUNKI, tuli taas tänään todettua. Tuntuu, että Helsinki on ollut yhtä suurta häppeningiä viimeiset viikot, eikä ihan heti loppua ole näkyvissä. Niin kuin aamun pikapostauksesta huomasi, hyppäsimme tänään tyttären kanssa mukaan kaupungin hulinaan  smoothiebaarillamme Vanhassa Kirkkopuistossa, joka taidetaan kyllä tuntea paremmin Ruttopuistona. Täytyy sanoa, että muutama tunteroinen hurahti ihan siivillä. Jo kun saavuimme, oli meille ”varattu” paikka naapureineen mennyt ja asetuimme oikeastaan Lönnrotinkadun varrelle. Moni kävikin huomauttamassa, että hei laittakaa nyt ihmeessä opasteita tuonne puiston risteyksiin, että täältä reunalta löytyy smoothiebaari.
Ilman kylttejäkin vilinää ja vilskettä kyllä riitti. Hauskaa oli myös huomata, miten paljon turisteja ja kansainvälistä porukkaa vilisee kaupungissa. Smoothiebaarissammekin tunnelma oli välillä kuin vähintään Keski-Euroopassa. 
Koko Siivouspäivän idea on ihan loistava. Kun koko kapunki siivoaa kaappinsa ja tulee ulos kierrättämään tavaraa samaan aikaan, on myös mahdollista tehdä todellisia löytöjä. Itse olen aina tykännyt kirpparikulttuurista ja kirpputoreilla kiertelystä, mutta nyt ei oikeastaan omalle kiertelylle jäänyt aikaa ollenkaan. Moni kyllä kertoi löytäneensä vaikka mitä kivaa. 

Super Smoothie Bar sai paljon iloista huomiota. Moni oli erityisen kiinnostunut ihanista GoGreenin juomista, joita käytimme smoothien pohjina. GoGreenin maidoton juomasarja onkin minusta aivan ihana. Tämän päivän smoothieissa käytimme makeuttamatonta Cashewjuomaa, joka on tehty paahdetuista cashewista ja Hasselpähkinä-riisijuomaa. Moni oli niistä niin kiinnostunut, että jaoimme niistä erikseen myös pieniä maistiaisannoksia, koska ne ovat niin pehmeitä ja hyviä ihan sellaisenaankin. Ne ovatkin todella monikäyttöisiä ja sopivat yhtä hyvin smoothieihin, aamu- ja välipaloihin, sellaisenaan kylmänä tai lämpimänä tai vaikka antamaa makua kahviin tai teehen. 

Smoothiemme sai kiitosta ja kehuja ; ) Tarkoituksena oli tehdä eksoottinen, kesäinen juoma, joka on virkistävä ja pehmeän makea (ei liian) ja kuitenkin antaa hyvää energiaa pitkään. Ja tietenkin terveellinen ja samalla sokeriton, maidoton ja gluteeniton. Mielestämme siinä onnistuimmekin ja moni tuli hakemaan smoothieita toistamiseenkin. Tarjoilimme juomat jäisen kylminä baaristamme, jonka ujutimme vehreän puun oksien alle viidakkomaisiin tunnelmiin.

Eksoottinen kesäsmoothie
Gogreenin sokeritonta cashewjuomaa tai hasselpähkinä-riisijuomaa
banaania
ananasta
mangoa
inkivääriä
luomuvaniljauutetta
jääkylmää vettä

*Juomat saatu yhteistyössä Gogreeniltä.

Kommentit (1)

Hei! Kävimmekin baarissanne ja maistelemassa superhyviä ja raikkaita juomia, kiitos. Kiva katsella näitä kuvia päivästä täälläkin.

Hei! Kävimmekin baarissanne ja maistelemassa superhyviä ja raikkaita juomia, kiitos. Kiva katsella näitä kuvia päivästä täälläkin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *