Inspirations

Hyvä kiertämään Instassa

12.9.2015 Teksti: inspirations
AURINKOISTA LAUANTAITA. Eilen kerroinkin, että minulla on tämänn viikonlopun Blogiringin instakaappausvuoro eli kaikki instagramiin päivittämäni kuvat teksteineen menevätkin Blogiringin tilille: @Blogorinki

Tästä (vasen) postauksesta olin eilen erityisen iloinen. Monet bloggaajat kirjoittavat nyt avoimesti turvapaikanhakijoiden aiheuttamasta isosta avustushalusta ja toisaalta turhautumisesta, kun apua ei oikein pystytä kanavoimaan ja organisoimaan vielä tehokkaasti. Muistuttelin, että siihen tunteeseen saa suuren tyydytyksen antamalla apua lähellä, helpolla ja pienellä vaivalla. Senioritalot ovat täynnä asukkaita, joille suuri ilo on pieni kävelylenkki ja juttuseura. Niitä löytyy kaikkialta. Itsekin saa hyvää mieltä, kun antaa hieman aikaansa niille, joille sillä on suurin arvo. Karmajoogaa helpoimmillaan ; ) –  Karmajoogaahan on kaikki pyyteetön ja hyvä toiminta universumissamme. Ja ilokseni sainkin kommentteja kiitokseksi ideasta seuraajilta, jotka mielellään toimivat samoin – ja joille asia ei ollut tullut mieleenkään. Joku sanoi ottavansa pienen 3-vuotiaan lapsensakin mukaan, hän kun tykkää kovasti mummoista. Ja mummothan rakastavat lapsia ja imevät energiaa ja hyvää mieltä heidän seurastaan. Tästä kaikesta tuli tosi hyvä mieli!! Senioritaloissa on aina henkilökuntaa, joka mielellään yhdistää vapaaehtoisia auttajia ja sen tarpeessa olevia asukkaita. Pienikin hetki voi olla toiselle se päivän suuri tapahtuma.  
Koko päivän  huomasin olevani paljon normaalia aktiivisempi IG-päivityksissä. Tämännäköistä matskua sinne eilen muuten tallensin: Päivän alussa aamiaissmoothien aineet: mango, vesimeloni, jäiset mustikat, inkivääri, krekujogurtti, baobab. Aamiaisen imaisin kylppäsissä samalla kun valmistauduin lyhyeen työpäivää. Tai siihen osuuteen, jota en tehnyt eilen kotona. Perjantaisin teen usein koko päivän etätöitä kotoa käsin.
Lyhyt itseni ja blogini esittely.
Kurkkaus sinne työpäivään. Kävin asiakkaan valmistumassa olevissa tiloissa ja laitoin vieä viikon pakettiin toimistolla. Maanantaina on kiva palata töihin, kun uuttakin viikkoa on jo valmistellut etukäteen. Siinä vaiheessa perjantaita toimiston sohva ja toisaalta ulkoa paistava aurinko kutsuivatkin jo todella houkuttelevasti.
Kuva myöhäisestä lounaastani eli lämpimästä salaatista ja myöhemmin vielä sen ohje ja vinkki uuteen blogipostaukseen, jossa aiheesta oli enemän kuvia.
Pimeästä viis, iltalenkki rannalle kaunista iltaruskoa ihailemaan ja näillä kuvilla instapäivä pakettiin.
Juuri nyt laitankin uuden videoni editoitumaan ja lähden nauttimaan lauantaista, joka varmaan tänäänkin päivittyy ahkerasti siellä kaappaamallani tilillä @Blogiriniki. Rentoa ja kivaa viikonloppua!!