Food: Juomat

Mansikkamargaritoja kauniin kuistin tunnelmissa

13.9.2015 Teksti: inspirations
HYVIEN YSTÄVIEN kanssa on helppoa jatkaa siitä, mihin on viimeksi jääty. Niin kävi eilenkin, kun istuttiin iltaa aamutunneille asti ystäväperheen kanssa. Esteettikkoperheen kotona silmä lepäsi kaikkialla, pihallakin. Ilta alkoikin kuistin kutsuvassa katoksessa, joka oli sisustettu kotoisan kutsuvaksi sohvilla ja kauniilla yksityiskohdilla. Lämmitin, tunnelmalliset valot, lyhdyt ja verhot jatkoivat käyttöaikaa vielä hämärän ja viileän laskeuduttuakin.
Pidän paljon rennoista ratkaisuista, joissa ulko- ja sisätilat sekoittuvat ja sisällä totuttu sisutustyyli  jatkuu ulos. Täällä se toteutui täydellisesti. Heleä korallin oranssi oli hyvä valinta tilan tehosteväriksi. Se on energinen ja inspiroiva ja tuo ulko-olkkariin hehkuvaa etelän tunnelmaa. Se toistui juuri sopivana annoksena kynttilöissä, fleece-peitoissa ja kivoissa rapujuhlatyylisissä paperilampuissa. Drinksut ja isännän paitakin jatkoivat samaa linjaa ; ) Sohvaryhmä olisi aika täydellinen paikka päikkäreillekin… vaikkapa juuri nyt.

Mansikkamargarita

Jäisiä melonipaloja
Tuoreita tai jäisiä mansikoita
Soseuta blenderissä
Lisää terästys makusi mukaan