Food: Kana

Väriä lautaselle kanafeta-tikuilla

30.9.2015 Teksti: inspirations
KANATIKUT… piti julkaista jo viime viikolla, mutta onneksi ne ovat aika ajattomia ; ) Joku ilta teki mieli pientä suolaista pureskeltavaa, eikä jääkaapista löytynyt oikein muuta kuin broiskun jauhelihapaketti ja muutama vihannes. Jauhelijasta saa pyöräytettyä helposti pyörykät. Maustoin lihan suolalla, pippurilla ja sinapilla. Vaivasin ja puristelin jauhelihataikinan kädellä notkeaksi ja pyöritin siitä pienet lihapullat, jotka paistoin voin ja oliiviöljyn seoksessa. 
Nostin ne hetkeksi lautaselle jäähtymään ja lastasin päälle fetapalat ja niiden päälle palaset keltaista paprikaa tai kirsikkatpmaatit, huipulle basilikan lehdet ja lopuksi pistin coctaitikut läpi. Valmistuksessa ei montaa hetkeä kestänyt ja tikut olivat ihan kivaa arki-illan naposteltavaa ja sopisivat yhtä hyvin vaikka syntäärijuhlien noutopöytään. 

 

Lisää erilaisia pikkupurtavia pääset selailemaan täältä  Kivaa viikkoa!!