Food: Liha

Pieni juhlahetki arkisestakin ruoasta

4.10.2015 Teksti: inspirations
EILINEN päivä oli aivan uskomattoman kaunis ja täällä otettiin siitä kaikki mahdollinen irti. Pitkät kävelyt rannalla ja metsässä tallentuivat iPhonen kautta blogiinkin. Ehdittiin pyröhtää myös keskustassa tervehtimässä Suomeen maailmalta kolmen vuoden jälkeen palanneita sukulaisia ja vielä illalla saatiin spesiaali-ihana 3-vuotias pikkupoika isänsä kanssa ilahduttamaan viikonloppuamme. 
Jossain välissä mies teki roukaa ison pannullisen muurikan paellapannulla. Ruoka sinänsä oli aika  arkista; jauhelihaa ja paljon erilaisia vihanneksia. Kuitenkin kun se nautittiin hellelukemiin nousseessa lämpötilassa kuistilla punaviinilasillisen kanssa, oli olo hetken kuin syksyisessä Etelä-Euroopassa ; ) 
Fiilis syntyykin isoksi osaksi ihan omassa pääkopassa. Joskus ruokaa on saattanut valmistaa pitkään ja hartaasti. Jos se nautitaan kiireessä, hajamielisessä tai kireässä tunnelmassa, ei oikeastaan ole juurikaan merkitystä sillä, miten huolellisesti ruoka on tehty. Usein taas yksinkertaisinkin annos on kuin juhlaruokaa oikeassa tunnelmassa ja ympäristössä. Parasta ja tärkeintä tietysti olisi sekä valmistaa että nauttia ruoka rauhassa ja rakkaudella <3 Siittä kiittävät niin mieli kuin kroppakin. Ruoka sulaa nopeammin ja sen ravintoaineet imeytyvät paremmin, kun keskittyy syömiseen ja nauttii ruokailusta. 
Täällä on tiedossa kivoja sunnuntaitouhuja. Ensin tilausvideoiden kuvaamista ja herkuttelua ja sitten olisi ajatuksissa nauttia suurten taulujen maalaamisesta, välineet odottavat jo. Sunnuntainautintoja!!