Food: Kala

Marraskuu alkaa ahvenkeitolla (videoresepti)

1.11.2015 Teksti: inspirations

AHVENKEITTO tuoreista kaloista on kesät talvet yksi lempiruokiani. Ehkä myös siksi, että pääsen silloin valmiiseen pöytään. Mies kalastaa meillä kalat ja tekee niistä sopan. Tosin nämä vonkaleet tulivat pakastimen kautta, ei meillä sentään marraskuussa yleensä kalastella. 
Reseptin suhteen ajattelin päästä helpolla ja linkata tähän parin minuutin reseptivideon, jonka tein jo heinäkuun alussa. Pieni paluu videon mukana marraskuun alusta kesätuuliin tekee myös hyvää. Voi että tulee sitä katsellessa ikävä kesäjuttuja, paljain varpain kallioilla juoksentelua ja meidän (sukulaisten) sukulaisten kesäkoiria: 

Voit katsella blogin muita videoita täältä. Tilaamalla kanavani saat myös tiedot uusista videoista.

Eilen illalla juniorit olivat omilla teillään ja minun ja miehen Halloween-ilta sujui kotona rentoillen. Kalakeitto tuo yhtä hyvin tunnelmaa niin kesään kuin talveenkin. Tunnelmallista marraskuun alkua!

Kommentit (2)

Kiitos, Sari. Niin tosiaan, nyt tuntuu niin pimeältäkin, että kesän valoa oikein ikävöi. Mutta kevääseen onkin enää puoli vuotta aikaa ; )

Katsoin jo kesällä tämän videon ja siinä on aivan ihana fiilis. Kylläpä tuli nyt ikävä jo seuraavaa kesää <3

Kiitos, Sari. Niin tosiaan, nyt tuntuu niin pimeältäkin, että kesän valoa oikein ikävöi. Mutta kevääseen onkin enää puoli vuotta aikaa ; )

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *