Food: Salaatit

Helppo tarjoilusetti vierasporukalle ruokaisasta salaatista

11.12.2015 Teksti: inspirations
Helppo tarjoilusetti vierasporukalle ruokaisasta salaatista
Helppo tarjoilusetti vierasporukalle ruokaisasta salaatista pääsi testiin, kun hiljattain tyttären uusia koulukavereita tuli meille viettämään iltaa. Tytöillä oli mukanaan nyyttäriperiaatteella kaikenlaista naposteltavaa, mutta lupasin tehdä illaksi myös jotain ruokaisampaa, kun osa tuli suoraan treeneistäkin.
Helppo valinta oli jättikipollinen feta-kanasalaattia. Se syntyy helposti, maistuu yleensä kaikille, eikä tarvitse huolehtia sen lämpimänä pitämisestä, jos vieraita tipahtelee paikalle vielä myöhemminkin. Ainakin tyytyväisestä palautteesta päätellen valinta oli ihan oikea ; ) 
Pohjalle perussalaattia, tomaatteja, kurkkua, kukka- ja parsakaaleja.
Sekaan aurinkokuivattuja tomaatteja, öljyistä fetaa, kalamata-oliiveja ja cashew-pähkinöitä.

 

Lopuksi iso kasa palasteltuna paistettua ja hieman jäähdytettä kanaa, jonka maustoin suolalla pippurilla ja paprikajauheella. Pinnalle tuoreita yrttejä ja lisukkeeksi ruissipsejä ja yrttilevitettä. Valmistui puolessa tunnissa melkein kymmenelle syöpöttelijälle.

 

 

Hauskaa perjantai-iltaa!!