Inspirations

Joulukalenterien suosikkiluukkuja

15.12.2015 Teksti: inspirations

Pyöriskelin taas blogien joulukalentereissa hakemassa joulumieltä, tässä vinkkejä ja linkkejä teillekin poimintana viime päivien ihanista luukuista:
  • Kauniissa Veera R. -blogissa on ohjeet mm. söpöille raakaherkuille, puolukkaisille(kin) taatelitryffeleille
  • Pumpkin jam -blogista löytyy DIY-ohjeet tuksuvalle, syötävistä aineista tehtävälle kasvojenkuorinta-aineelle, josta saa myös kauniissa purkeissa annettavia joululahjoja tai -tuliaisia. Tätä ajattelin itse soveltaa joulukukkien sijaiseksi tänä vuonna. 
  • Itse en erityisesti harrasta puuroa joulunakaan ja minusta riisipuurolle on kiva keksiä erilaisia vaihtoehtoja ja versioita. Pullahiiren blogista löytyi raikkaat, marjoilla koristellut ja sahramilla maustetut riisivanukkaat
  • Mungolifen eilisessä luukussa (voimassa 19.12. asti) arvotaan eksoottisella printillä rento Adidaksen paita, sopisi hyvin joulukotoiluun, matkustamiseen tai treeneihin.

  • Joulutohinoiden keskellä tärkeänä viestinä, Parempia polkuja -blogin luukusta 13 löytyy hyvän mielen luettavaksi kauniilla kuvilla höystettynä Ajatuksia onnellisuudesta. 
  • More like me -blogin raikas ja superhelppo jalkakylpysuola sopii myös joululahjaksi tai hellimään omia jalkoja jouluramppausten keskellä.
  • 24 askelta -joulukalenterissa on hyvännäköinen ohje joulusinapille

Kannattaa käydä kurkkaamassa. Näiden minuun kolahtavien poimintojen lisäksi löydät kalenterien luukuista vaikka mitä muitakin kauniita ja herkullisia joulun ajan ideoita – ja lisää luukkuja aukeaa joka päivä  <3

Kuvat otin sinisessä hämärässä jouluiselta aamukattaukselta Puotilan Kartanolta. 

Kommentit (2)

Hei! Kiva kuulla, että näistä on iloa muillekin ; )

Oi miten kattava linkitys, kiitos! Noista haen kyllä inspistä 🙂

Hei! Kiva kuulla, että näistä on iloa muillekin ; )

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *